Jó lenne ha összejönne az új meló, neked is szükséged lenne egy kis sikerélményre.
Amennyit szopóágon voltál ideje lenne ha a fasz másik végére kerülnél.
Nem indul az FZ az FZR-es gyújtással, a csatlakozók ugyanolyanok, de a nagyobbikról az FZR-én eggyel kevesebb az érintkező. Ez van skacok
Szóval továbbra is fenn áll a kérésem.
Vagyis valaki tudna kölcsönözni egy TID 14-39-es modult egy próba erejéig?
Pár kilométeres teszt miatt nem akarok 20k-t kiadni egy másik FZ gyújtásért.
Timi itt lakik, a helytől 2 percre sétával. otthon meg már úgysem látnak szívesen, úgyhogy majd itt megoldom a szállást valahogy HA, de ne igyunk előre..
Felszolgálás, néha talán pultozás. Nagyon igényes a hely. Ha felvettek, csinálok képeket. volt egy fal a pult jobb oldalán, hozzányomta a tenyerét a srác és lehúzódott, ott volt belül a konyhás kiadós rész. Nagyon komolyan nézett ki. Tetszett a hely. Egyszer már ettünk ott a Timivel, de kívül ültünk le akkor.
Persze gondolom minimálbérrel leszel bejelentve, bár ez jobb mintha sehogy. Egyébként a fizu nem számít rossznak és a kajád is megvan.(jobb helyeken)
Ennél jobban már csak a buzibárban fizetnek.
Voltam az étterembe. Nagyon minőségi a hely, a fizu mondjuk furi. 40.000-et biztosít a srác akié a hely - 30-35 körüli, nagyon korrekt eddig - és a jattot meg megkapjuk. Na mármost ez egy elég elit hely, szentiván és vörösvár krémje jár ide, szóval a fizut megkérdeztem, hogy mennyi szokott lenni. Márciusba nyitott a hely, márciustól - augusztusig számolták az alkalmazottak a pénzt, a 200.000 megvolt nekik. Most, hogy jön az év vége, meg hidegebb van, így most kisebb a forgalom. így 130.000-ekről beszéltek. 16-17 napot kell dolgozni egy hónapba, de akkor kilenctől éjfélig, vagy déltől éjfélig.
Abban maradtunk a sráccal, hogy még ma felhív mindenképp, megbeszélünk egy próba napot. Most várom a hívását reméljük jó lesz a dolog. Nagyon kéne most a meló!
Amennyit szopóágon voltál ideje lenne ha a fasz másik végére kerülnél.
Szóval továbbra is fenn áll a kérésem.
Vagyis valaki tudna kölcsönözni egy TID 14-39-es modult egy próba erejéig?
Pár kilométeres teszt miatt nem akarok 20k-t kiadni egy másik FZ gyújtásért.
Ejnye ábrus! Cicafijúúú
Ennél jobban már csak a buzibárban fizetnek.
Abban maradtunk a sráccal, hogy még ma felhív mindenképp, megbeszélünk egy próba napot. Most várom a hívását