Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És jó neked ott?
Úristen szegény kislányt agyongázolta 1 teherautó nagyon dúúúúúrva csak erős idegzetűeknek.
neeeeeeeeeeeee
Nem ismerem ezt a szót
akkor dobjuk fel az estét
A hungarikum rajzfilmsorozatot látta valaki?
http://youtu.be/_2M1THZVsDw
Egy szabadnap? És hány nap szabadságod van évente?
Heti 1 szabadnap jár amit ugye addig nem tudok érvényesíteni amíg nincs nappalos őrség mert est8-6ig vannak. Mondtam nehogy már ne úgy legyen hogy nem megyek haza vagy akárhová. Most 1nap 24ó csak beszéljem meg velük mikor. De ha több nap kell mint a heti 1 mondjuk ma kitalálom hogy pénteken felmennék vásárolni alkatrész és szombaton is haza akarok menni akkor az 1ik fél napot nekem kell perkálnom.
Mocskos csillagosok.
Ezt nem értem.
Ma kiharcoltam sikeresen a szabadnapomat a cég fizesse az őröknek.
Ha +szabadnap kell azt persze nekem kell perkálnom ez a vicces része
. . Balasagyarmat eger debrecen kecskemét bp.
Akkor te majd másfele jössz.
Netalántán még tényleg jól is keresnél, akkor király lenne! szomszéd étterem pincérei még most, a trében is 2kilókat keresnek
Nem jó közel van hozzám
Lengesd meg hogy tavasszal szervezel oda egy FZR talit amivel fellendíted a boltot!
Gondolom meg is tankoltad.
Cindy nem kanca?
Lehet hogy meglepően hangzik de vannak. És azt is elárulhatom hogy sokkal nyugisabb a meló és sokkal korrektebbek az ott dolgozókkal a vendégek ezeken a helyeken mint a "nemilyen" helyeken. (és ha félretenné az előítéleteit az emberek többsége akkor láthatná hogy ez a "másik világ" nem is olyan szörnyű és üldöznivaló mint ahogy sokan gondolják)
Mielőtt félreértés lenne: nem vagyok odavalósi, csak egy kissé tisztábban látom hogy mi van "odaát" (bár sokáig nekem is csak a hányinger és a baseball ütő jutott eszembe elsőre)
Aha lábbal hajtottam
Motorral?
Lementem benzinkútra felfújni a kerekem de olyan szar kompresszor volt nem nyomta ki a gumit rendesen.
Köszi!
Ha megnövök meghálálom