Heti 1 szabadnap jár amit ugye addig nem tudok érvényesíteni amíg nincs nappalos őrség mert est8-6ig vannak. Mondtam nehogy már ne úgy legyen hogy nem megyek haza vagy akárhová. Most 1nap 24ó csak beszéljem meg velük mikor. De ha több nap kell mint a heti 1 mondjuk ma kitalálom hogy pénteken felmennék vásárolni alkatrész és szombaton is haza akarok menni akkor az 1ik fél napot nekem kell perkálnom.
Mocskos csillagosok.
Lehet hogy meglepően hangzik de vannak. És azt is elárulhatom hogy sokkal nyugisabb a meló és sokkal korrektebbek az ott dolgozókkal a vendégek ezeken a helyeken mint a "nemilyen" helyeken. (és ha félretenné az előítéleteit az emberek többsége akkor láthatná hogy ez a "másik világ" nem is olyan szörnyű és üldöznivaló mint ahogy sokan gondolják)
Mielőtt félreértés lenne: nem vagyok odavalósi, csak egy kissé tisztábban látom hogy mi van "odaát" (bár sokáig nekem is csak a hányinger és a baseball ütő jutott eszembe elsőre)
neeeeeeeeeeeee
A hungarikum rajzfilmsorozatot látta valaki?
http://youtu.be/_2M1THZVsDw
Mocskos csillagosok.
Ha +szabadnap kell azt persze nekem kell perkálnom ez a vicces része
hamarosan elkészül a Postal harmadik része
Mielőtt félreértés lenne: nem vagyok odavalósi, csak egy kissé tisztábban látom hogy mi van "odaát" (bár sokáig nekem is csak a hányinger és a baseball ütő jutott eszembe elsőre)
Ha megnövök meghálálom