Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elviekben igen,tudsz rajta netezni.arra kell figyelned,h ki kell valasztani az internethez hasznalt eszkozt.tehat nem wap,nem edge,nem 3g,hanem a wifikartya az atviteli eszkoz.nagyjabol ugyanazt latod,mint gepen,leszamitva azt,h nincs billentyuzeted.van virtualis,de ez elvesz a kepernyobol,es nehezkes a hasznalata.azert hozza lehet szokni.van direkte pda-ra keszitett bongeszo.eleg jok szoktak lenni,de termeszetesen lecserelhetd a sajatodra.javasolt a symbianos,v androidos rendszer.a legjobb termeszetesen a windows mobile.tudom-tudom,windows,stb,de meg mindig ehhez fejlesztik a legtobb progit. egyszoval arra jo,h megnezd a sportmotort,a leveleid,de azert sokat ne varj tole:) kiskepernyo bill nelkul nem a legjobb tarsitas...
Nem tudom feltenni,138-as oldal.
Mond azt neki hogy nincs veszve semmi, kerti dísznek még jó lesz.
Látom Poti nem mer szólni semmit.
Kéne neki mondanom valami jót. MEGVAN: Jó estét!
Mást sajnos nem tudok.
most hogy mondod van benne valami
Neem az éjszakába. Mára ennyi. (bementem, kérdezik hogy minek jöttem, ma még szabadnapos vagyok,Ja van egy kis elintéznivalóm és már itt sem vagyok, csá )
Vagy hármat. +1 Scania gázolajszűrőt is.
látnád a sok éves mtz gázolaj durva szűrőt hogy tud kinézni az "adaléktól"
Yamaháé nincs másik. De van itt sok minden más. Megoldjuk.
Ábrus te meghamisitottad a müszakbeosztást csak hogy ilyeneket szerelhess az éjszakába?
be kell kötni 2 szűrőt alulra.
e-rohadt
Az szépem szétment de mitől? Nem mozog.
hát ez kaki, mit tudsz vele kezdeni?
Vagy vaaan mááááásik?
Tehát a tankból lejutott a szaft a karbiba....
És ezért jutott le:
Hova vegyem fel? A pályaidomra? 2évig amúgy se vihetek utast nem is áll szándékomba.
majd szembeül vele
Tényleg, tudjátok mit hallottam a Terminátor utoljára?

- Dikkmáá színesfém !
utaslábtartó felfogatás levágva?

hogyan veszed fel akkor a "csálécsöcsű stoppos picsákat"
Poti rozsdál?
Terminátor !
Az nem homok hanem víz és rozsda.
Igeeeen nem tudtam bocs. Ja és mondtam már hogy végig........