Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ilyen villám már van
einstellung=beállítás scheibe=korong, betét
ugye
beszélgessünk.....
De mi ez ? Nem a hézagoló korong?Naaa Légyszi?!
Alátétlemez
a majesty-t?
Einstellscheibe.
öreg.
17es kinagyítottam
ebben az a szégyen, hogy egy hivatásos szerelő elkér ezér 20-30at azt kész, tökéletes a moci hogy a fenébe jutott oda mindenhova a szmötyi?
Szóval eddig az eredmények: Mint látszik, minden teleokádva vízzel és rozsdával. tank-AC-benzinszűrő(ezen nem értem hogy hogy ment át ugyanis nem tud) úszóházak-és még a gyertyákon is víz volt.
Az úszó-tűszelep szűrői hiányoznak, ezért jutott be az úszóházba a vörösiszap, kicseréltem a tűszelepház "O" gyűrűit mert két számmal nagyobbak voltak (miért is nem kellett szivató az indításhoz ) az úszóházak egyik csavarját kicseréltem hosszabbra mert a rövid csavar már kihúzta a menetnek a felét.
Félő hogy szükség lesz előbb-utóbb új úszóház tömítésekre is mert elég megviseltnek tűnnek.
Poti testvér gazdagodni fog négy zsírúj gyertyakábellel is, mert ezek olyan rugalmasak mit egy ropi.
A tank mocskosul el van rohadva belülről annak nem sok jövőt jósolok, szétkaptam a tanksapkát is hogy nem-e ott tudott befolyni a víz, és ha már szétszedtem megkentem a zár alkatrészeit is hogy egy kézzel is el lehessen fordítani a kulcsot.
Eddig ennyi.
Én a 710-es alkatrészt keresem már rég...
Nézegetem ezt a gépet, nem 17"-os első kerék van benne?
Nem látom kristálytisztán
link
Itt a 2-es számú alkatrész. Ábrus mi a kettes neve?
Nem,nekem nem ez van meg.
isten hozott
Már kinéztem
De nem vette fel a telefont
nem baj papa köszi
Vagy inkább ez?
Erre gondolsz?