Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ótópályán se szoktam gyorsabban menni
mondjuk városba elég
nem, 120 azt annyi. nagyonnagyon fura a gyorsulása, megindul egész jól, aztán egyszercsak semmi.. mondom mivan? közben a mutató szalad fölfelé, csak a cvt miatt nem oylan mint a váltós motorok, hogy egyre jobban, hanem simán ugynaúgy gyorsul 100ig kb, aztán lassabban felkúszik 120ra azt annyi
Akkor ennek jobban is kell mennie mint 120
mennyiből áll meg az egész névre íratás?
Ha jól olvastam külföldi papiros volt
ahhaaa
mekkora, 250-es?
SEMMI füst, pöccre indul, és motoron ilyet még nem láttam (csak simán km-számlálósat), hogy külön kontrolllámpa van az olajcserére figyelmeztetően
de nem kell mer jó a robesz. komolyan elképesztő, vadi új gumi, egy csepp izzadás nics a telókon, 120at megy ahogy kell neki, enni lehetne a kárpitos(!) belsó csomagtartóról, de van még kétoldalon mély alaguttal kesztyűtartója, meg középen egy vagy 5 literes rekesz, amibe bedobhatom a gyári szerszámkészlet mellé az eü-csomatgot, izzókészletet, meg pár apróságot, és akkor még ott a topcase is fú kurva király! 120nál csak a vállam meg a sisakom kapottt szelet, úgy mentem
akkor számold ki mennyibe lenne összesen szereléssel és utána sírjál hogy lett volna 1 1000 sportmotorod annyiért.
persze 60 ropit adsz ki 50cc re ami kb 6le ad neki na ne.
de legalább lesz 1 motorod és nem olvassuk hogy ezt is kinéztem.
hülye, kurva jó állapotú amúgy big bore kit, 300ccm-mel 60 ropi házhozszállítva e-bayen
Én inkább nem is mondok semmit róla tiszta rozsda, vashengeres áá kuka.
Kíváncsi vagyok Ábrus mikor fog szólni, hogy nem ért a robogókhoz
Ne ez jó mind a 2 kéretik elolvasni. . . . kinek higgyen az ember.
raptor1

raptor2
de látom a neved is rosszul írod.
Hogy miért? Csak
Ádám ezt neked.
Elolvastam az összeset csak vannak ilyen fanatikus f@szok akik már csak azért is. Mint a bithorló fórumon: "Csak most kezdem el játszani 5 perce de ez a legjobb legszebb jobb mint az mw2 meg a moh és miért szidjátok mikor ez a legjobb meg a tesztelők meg a pontok alapján"
én meg ma kis-szlovák túrán ezeket.