nem, 120 azt annyi. nagyonnagyon fura a gyorsulása, megindul egész jól, aztán egyszercsak semmi.. mondom mivan? közben a mutató szalad fölfelé, csak a cvt miatt nem oylan mint a váltós motorok, hogy egyre jobban, hanem simán ugynaúgy gyorsul 100ig kb, aztán lassabban felkúszik 120ra azt annyi
de nem kell mer jó a robesz. komolyan elképesztő, vadi új gumi, egy csepp izzadás nics a telókon, 120at megy ahogy kell neki, enni lehetne a kárpitos(!) belsó csomagtartóról, de van még kétoldalon mély alaguttal kesztyűtartója, meg középen egy vagy 5 literes rekesz, amibe bedobhatom a gyári szerszámkészlet mellé az eü-csomatgot, izzókészletet, meg pár apróságot, és akkor még ott a topcase is fú kurva király! 120nál csak a vállam meg a sisakom kapottt szelet, úgy mentem
Elolvastam az összeset csak vannak ilyen fanatikus f@szok akik már csak azért is. Mint a bithorló fórumon: "Csak most kezdem el játszani 5 perce de ez a legjobb legszebb jobb mint az mw2 meg a moh és miért szidjátok mikor ez a legjobb meg a tesztelők meg a pontok alapján"
mennyiből áll meg az egész névre íratás?
Ha jól olvastam külföldi papiros volt
raptor1
raptor2