Tudod én azt nem értem hogy hogyan került kb két dl víz a tankba, a nagy benzinszűrőn hogy ment át az AC-ba, majd az úszóháza.
Egyébként nincs gond, jó lesz.
De hogy van összerakva?
Meg nekem kellene egy balos első telószár is
Az a baj, hogy baj messze van ahhoz hogy elugorjak megnézni, szóval én inkább megrendelem a bontóból ami kell az enyémhez.
De ha például neked lenne eladó...
ábrus: - kaptam átvételi elismervényt, ők csak szétszedték ahhoz, hogy mindent megnézzenek, mit kellene csinálni rajta, de össze nem rakták, mert ÉN állítólag nem kértem, meg hát úgyse tudok vele motorozni...
ezért van a víz mindenhol, lévén amikor este 10-re hazahozták (5.000-ért) akkor csak letették és azóta úgy van, én nem voltam itthon, anyám meg nem takarta le a ponyvával.
A szűrőt amikor én szétszedtem és pucoltam a tankot, még nem láttam szakadtnak, úgyhogy fasza, hogy tönkrement... a karbikat 2 hónapja tökéletesen kitakarítottam, akkor is ennyi retek volt benne... a tank valószínűleg akkor kuka, kerítenem kell valahonnan egyet majd - de még nem most ( pénz gondok ugyebár.) a benzin csövet, hogy letépték a tank alján lévő kifolyóról az annyira suttyó dolog, hogy BASSZÁK MEG magukat.
A tank akkor lett ilyen amikor a Ferinél állt sokat, üresen - bocs Feri, de hát ez igaz
ábrus, mi a teendő? mit tudunk kezdeni vele, mit kell (ha kell venni) és mennyiért? ez még nem annyira vészes szerintem, legalább van valami, ami lehetett a hiba oka, és nem olyan hatalmas nagy gond, nemde? pozitív hozzáállás kell!
XD
szasztok
link
http://youtu.be/br-D7UneS0E de "arcok" mindenképpen[/L]
Egyébként nincs gond, jó lesz.
Meg nekem kellene egy balos első telószár is
Az a baj, hogy baj messze van ahhoz hogy elugorjak megnézni, szóval én inkább megrendelem a bontóból ami kell az enyémhez.
De ha például neked lenne eladó...
ábrus: - kaptam átvételi elismervényt, ők csak szétszedték ahhoz, hogy mindent megnézzenek, mit kellene csinálni rajta, de össze nem rakták, mert ÉN állítólag nem kértem, meg hát úgyse tudok vele motorozni...
ezért van a víz mindenhol, lévén amikor este 10-re hazahozták (5.000-ért) akkor csak letették és azóta úgy van, én nem voltam itthon, anyám meg nem takarta le a ponyvával.
A szűrőt amikor én szétszedtem és pucoltam a tankot, még nem láttam szakadtnak, úgyhogy fasza, hogy tönkrement...
A tank akkor lett ilyen amikor a Ferinél állt sokat, üresen - bocs Feri, de hát ez igaz
ábrus, mi a teendő? mit tudunk kezdeni vele, mit kell (ha kell venni) és mennyiért? ez még nem annyira vészes szerintem, legalább van valami, ami lehetett a hiba oka, és nem olyan hatalmas nagy gond, nemde? pozitív hozzáállás kell!