Ha van "sima" szerviz a környéken akkor ott kérdezd meg hogy cserélik-e.(általában 500 Ft/db körül szokták)
Nekem amik vannak azok 188-210 közöttiek. (és általában mindig vékonyabb szokott kelleni)
Yamaha szervízt, ha egy mód van rá ki szeretném hagyni. Nem kívánok egy kisebb vagyont otthagyni nekik. Amik most vannak benne, azok nem köszörültek. Futok egy pár kört majd, hátha van valahol elfogadható áron.
Na az van hogy még nem rendeltem sehonnan mert volt itt egy + garnitúrám és abból legóztam ki a méreteket. Ha nem volt megfelelő akkor a szervizes sráccal szoktam cserélgetni ha volt neki olyan ami kellett. Meg kell kérdezni a Nagyvast és a Pink Motorst hogy mijük van, mert nem vagyok róla meggyőződve hogy ilyet is tartanak.
Legvégső eset bármelyik Yamaha szerviz de az kemény menet lesz.
Én Pupuén majd állítok hézagot de azt még nem tudom hogy mikor lesz.
A leköszörült betétekkel vigyázz, meg tudja szivatni a dolgozót ha csak a számok alapján cserélgetne.
sajnos ez igy van,nem tagadom,bar enyhitse hibam,h mindent megtettem,h ne korrodalodjon.(full tank benya,szaraz huvos helyen tartva,letakarva.idonkent beinditani,h a karbi se korrodalodjon).
Nekem amik vannak azok 188-210 közöttiek. (és általában mindig vékonyabb szokott kelleni)