Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha 3sör 3feles és ebbe benne van az esztergálás is a kerékhez távtartók.
Sokba kerül,ha nem vagyok Windisgretz? És milyen lesz?
Megjött a 20as exup hátsó tengely. Az átmérőn kívül semmi különbség nincs ugyan olyan hosszú. akkor miért nem fér be a kerék
Még szándékomba áll mert készül az új dobom. És kell1 2 fontosabb alkatrészt vennem.
Majd sztem fogom is! Mert ilyen hülyék ám az emberek!
Sanyi, ha ezeket le tudnád videózni, nagy királyság lenne!
Pupu! Olvastam,Ábrus mester írta,nem szabad szétszedni a géped motorját! Mit mondtam Neked Sikondán! Qrva jó hangja van a vasadnak,nincs annak semmi baja. Tök jó kis madarad van! Látod milyen sokat spórol a Brutál Béla Neked? És Te még el akartad adni!
Jól hangzik !
Sziasztok! Hű de jót futkároztam fent a hegyen! Tök jól kikapcsol,jobban bírom ezt a sok droidot délután. Tegnap kivettek az észből. Képzeljétek! Egy fiatal csaj fel akar szállni a buszra az első ajtón,nyitott esernyővel,hát nem megy,elakad az ajtószárnyban. Nem vágja le hogy akad,nekimegy erőből vazze! Tépi a másik ember ruháját,de nem számít semmi,megy előre mint a gép. Ember! Ezek úgy összeanyázódtak a buszon,ingyen közjáték. Persze hogy jól mulattam,de van amikor engem basztatnak,azt nem nagyon csipázom.
Nem pénzre gondoltam.
A kollégáim 80 %-a nő.
Vannak akik nap mint nap szopnak havi 70 ezerért,holott nem csak betanított munkára lenne képes,de nincs más
Akkor én jóhelyen dolgozom?
asszem isteni fogás volt az én a piros: http://www.kepesmotor.hu/yamah... ez tök ugyanolyan, még kicsit több km-rel, és márkás doboz nélkül, azt nem 200 átírással.
kaptam, sőt csöcsöt és segget is fogtam
Nem kapott pu... szikát
Nesze neked bizalmi állás ahol meg se fizetnek és más pénzére vagizol.
nem, de ki a fasznak van kedve elmenni dolgozni ebbe a szar felhős, nyirkos, sötét időben? najó, valami kényelmes meleg helyre, ahol még jó csajok is megfordulnak, má nem feszülnék annyira
mi van?
depis vagy?
na mivan? szar reggel.
látod jó az az 1 üveg házipálesz
morgen

képzeljétek, végigaludtam az éjszakát
Na elkezdem a jogsit jövőhéten megyek orvosi vizsgálatra