Pupu! Olvastam,Ábrus mester írta,nem szabad szétszedni a géped motorját! Mit mondtam Neked Sikondán! Qrva jó hangja van a vasadnak,nincs annak semmi baja. Tök jó kis madarad van! Látod milyen sokat spórol a Brutál Béla Neked? És Te még el akartad adni!
Sziasztok! Hű de jót futkároztam fent a hegyen! Tök jól kikapcsol,jobban bírom ezt a sok droidot délután. Tegnap kivettek az észből. Képzeljétek! Egy fiatal csaj fel akar szállni a buszra az első ajtón,nyitott esernyővel,hát nem megy,elakad az ajtószárnyban. Nem vágja le hogy akad,nekimegy erőből vazze! Tépi a másik ember ruháját,de nem számít semmi,megy előre mint a gép. Ember! Ezek úgy összeanyázódtak a buszon,ingyen közjáték. Persze hogy jól mulattam,de van amikor engem basztatnak,azt nem nagyon csipázom.
asszem isteni fogás volt az én a piros: http://www.kepesmotor.hu/yamah... ez tök ugyanolyan, még kicsit több km-rel, és márkás doboz nélkül, azt nem 200 átírással.
nem, de ki a fasznak van kedve elmenni dolgozni ebbe a szar felhős, nyirkos, sötét időben? najó, valami kényelmes meleg helyre, ahol még jó csajok is megfordulnak, má nem feszülnék annyira
A kollégáim 80 %-a nő.
depis vagy?
képzeljétek, végigaludtam az éjszakát