kocsog .
Ábrus 1x valaki megüt téged ezekért a viccekért.
Na nézzük a sorrendet.
1.Gyula: Ő most szervezkedik lövöldözős játékokkal gyúr kitanulja a komandózás mesterségét, és bosszút áll a hengerfej miatt.
2. Sanyi: Ő erősre issza magát és marhapörivel takar majd be.
3.Poti: Ő szól a Cindynek mert kicsi gyerek még, már 1 tüsszentéstől is sírva megy haza.
4.Pupu: Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt!
Szóval a 11es ( piszkos 12ből Franco) barátom szavaival élve " Nem kéne szívózni papa" .
.
Ugye milyen rossz lenne ha ez igaz lenne?
Tényleg megkérdeztem és tényleg elkelt.
Forgó úr unokahúgának szülinapja volt és már előtte is be volt rá indulva a kiscsaj, ezért megkapta ajándékba. Jó helyre került a géped, cunciszállító lett belőle.
ábrus!
segíts légy szíves!
szerinted az létezhet, hogy a szelephézag nagyobb a meleg motornál?
Golf- könyvében van ilyen okosság leírva.
szívó:0,2-0,3, kipu 0,4-0,5 melegen.
hidegnél: 0,15-0,25 és 0,35-0,45
Sajnos. Viszont csinaltam kepeket.
megnyugtattál
epidemz van meg
Poti olyan, hogy jobb vigyázni vele...tudod még én is félek a bal kezemtől, a jobbról meg ne is beszéljünk!
Ábrus 1x valaki megüt téged ezekért a viccekért.
Na nézzük a sorrendet.
1.Gyula: Ő most szervezkedik lövöldözős játékokkal gyúr kitanulja a komandózás mesterségét, és bosszút áll a hengerfej miatt.
2. Sanyi: Ő erősre issza magát és marhapörivel takar majd be.
3.Poti: Ő szól a Cindynek mert kicsi gyerek még, már 1 tüsszentéstől is sírva megy haza.
4.Pupu: Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt!
Szóval a 11es ( piszkos 12ből Franco) barátom szavaival élve " Nem kéne szívózni papa"
.
Tényleg megkérdeztem és tényleg elkelt.
Forgó úr unokahúgának szülinapja volt és már előtte is be volt rá indulva a kiscsaj, ezért megkapta ajándékba. Jó helyre került a géped, cunciszállító lett belőle.
segíts légy szíves!
szerinted az létezhet, hogy a szelephézag nagyobb a meleg motornál?
Golf- könyvében van ilyen okosság leírva.
szívó:0,2-0,3, kipu 0,4-0,5 melegen.
hidegnél: 0,15-0,25 és 0,35-0,45
Jó éjszakát.