Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akksi ebayrol potompenz.itt a markaval van gond.
Bill.matrica, nem a mintás, hanem a legegyszerűbb, átlátszó alapú, kb 100ft a készlet, ez csak a magyar cuccos. akksi a cink, felújítás 17ropi. nekem csoda történt kb úgy lett akksi a compaq-ba. ja, az is német volt.
az a megoldas jarja. kb 300Ft a magyar matrica:)
fujitsu-siemenst akkor se ,ha ingye nadnak... ha ebben az arkategoriaban gondolkozol,akkor egy acert ajanlanek.15"-os,256mb ram,40Gb hdd,wlan,meg egyeb nyalanksag.a memoriat,mivel ddr2-es,bagatel osszegert fel lehet nyomni 1 gigara,es akkor az a laptop orok eletedre kifut. egyeduli hatrany a HDD az meg ides.annak ara meg az egekben.egy ilyen acert siman hozzadvagnak 40-ert.+ 5 a membovites,es maris nyugdtan hasznalhatod,es nem azon idegeskedel,h a fujitsu alaplap mikor adja meg magat... pl acer travelmate 2410 (ha emlekem nem csal.)
itt egy 10mp kereses alatt:
http://szamitastechnika.vatera...
Én már ütöttem de semmi reakció.
Egy 650-esért link szó nélkül oda is adnám.
Akkor bele kell tenni a bitet és meg kell ütni.
aha van zsír új csak a múltkor is 2m erőkar se mozdította meg
Tennék bele ramot, meg az akku kérdés, de jó lehet. kicsit kevesebbér sztem eladom a netbookomat.
Van akkora (jó minőségű) bitfejed ami jó bele?
Kb egy hónapja pont ilyet ajánlottak a Fréziért rendszámosan.
ja úgy értettem hogy ha lefúrom a fejet akkor a csonkokat már ki bírom szedni talán
nem még semmi bajuk a csavaroknak belül
Na egy ilyet elfogadnék!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Akksi szerintem kuka, a német billentyűzetet át lehet lőni magyarra + matrica a billentyűzetre? Laptopból mindig egyest kaptam a suliba
Akkor svédfogóvan már meg lehet biztatni kifelé. Szétbarmolódott már a csavarfej belseje?
Ennyit meg ha nem hibás a kijelzője és valamennyire életképes az akksija. (mondjuk a német billentyűzet nem a legjobb, de ennyiért?)
. .nemtom
Szasztok hackerek! Ez megéri ezt a pénzt?

noti
Köszi!
azt már meg tudom fogni fogóval és az alut felmelegítem és akkor már talán kijön.
ha jól emlékszek, de most azt sem tudom hirtelen hogy kifizettem-e
És a kicsavarozhatatlan csonkokkal akarod eladni a felnit?

Nálam van egy felesleges hátsó tárcsa, Ábrustól vettem egy 10-esért
A telepítéseknél nem tudsz valamit szóljál majd.
Csak a fejet szedem le. a tárcsa mintának kell amíg nem veszek újat. hogy be tudjam tájolni a kereket. 20000 a tárcsa.