köcsög, görkori, mert az nem bassz a térdem annyira, és arabokra vigyázok, meg annyi lével mászkálok, mint itt nagyrészünk egész életében keres. szerintem ez felelős meló.
Ja és amint azt a képen is láttuk az nem igazán jó ha síkba van, mert akkor nem fog rendesen tömíteni. Jól értem?! Nem baj, hogy piros a kábel, ha nagyon zavar, majd lefújom feketére.
te kis fasz, tíz km-eket futottunk ásványvízzel megpakolt túrazsákkal bakkancsban, 5sec körül függeszkedtem a kötélre az egyetemen, és 7 percen belül futottam a 2000-et.
Meg egy benzinszűrő (215Ft) A tömítésnek való "O" gyűrűt ma hoztam (méterben) de nem jót hoztam, éppen vékony lett, pedig ott voltam az úszóházzal és a csaj bele is próbálta a horonyba de itthon láttam hogy pont síkban van a gumi teteje. Holnap visszamegyek és hozok 2mm-est,az jó lesz.(ez 1,5-ös) Másfél méter volt 200 Ft.
Gyertyakábelt csak pirosat kaptam, remélem nem baj.
Ott voltam és ki sem tudtam próbálni. Láttam , éreztem, megszenvedtem, de ki kell próbálnom. Már a szenvedés az út volt. volt a reptéren nagy bombariadó. Ott is jelen vannak.
Gyertyakábelt csak pirosat kaptam, remélem nem baj.