Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Poti motor?
Baszhatod ha nem vagy megfizetve nyomi!
Szerintem a fizika ,nem gáz. pszichológia az gáz. fizikára felkészülsz oszt jól van. De agyba, na az gáz.
jössz szombaton edzeni. érted megyek, sőt, kifizetem a belépődet is!
köcsög, görkori, mert az nem bassz a térdem annyira, és arabokra vigyázok, meg annyi lével mászkálok, mint itt nagyrészünk egész életében keres. szerintem ez felelős meló.
ja, ezt elég sokszor elolvastam régebben de megmondom őszintén nem gondoltam, hogy te ilyne kemény srác vagy, hogy a fizikai részét megcsinálod
De örülök hogy itthon vagy. (még ha te nem is)
Alpok, Utca, reptér motorparkoló, és amiről nincs kép ki.. sok goldwindfos, amik taxik
A pipáktól sem vagyok hanyattesve, de azokat az anyagi szempontokat szem előtt tartva egyenlőre hagyom.
Csak törlesztek tudom Én, hogy kemény csávó ez a szandi
De köcsög vagy Cindivel!
Ja és amint azt a képen is láttuk az nem igazán jó ha síkba van, mert akkor nem fog rendesen tömíteni. Jól értem?! Nem baj, hogy piros a kábel, ha nagyon zavar, majd lefújom feketére.
Szundit kéne nyomnod Zsolti! Itthon leszel még holnap is, ráérsz akkor mesélni.
Ez mikor volt? Az alakodból tippelve 1947 márciusába lehetett
Akkor meg miért lett belőled görkoris porszívóügynök?
Parisban baszott sok motor van. Pár képet nyomok.
te kis fasz, tíz km-eket futottunk ásványvízzel megpakolt túrazsákkal bakkancsban, 5sec körül függeszkedtem a kötélre az egyetemen, és 7 percen belül futottam a 2000-et.
Meg egy benzinszűrő (215Ft) A tömítésnek való "O" gyűrűt ma hoztam (méterben) de nem jót hoztam, éppen vékony lett, pedig ott voltam az úszóházzal és a csaj bele is próbálta a horonyba de itthon láttam hogy pont síkban van a gumi teteje. Holnap visszamegyek és hozok 2mm-est,az jó lesz.(ez 1,5-ös) Másfél méter volt 200 Ft.
Gyertyakábelt csak pirosat kaptam, remélem nem baj.
Menjél aludni vagy meséljél!
Megkeresem linkelem.
Tavasz
Ott voltam és ki sem tudtam próbálni. Láttam , éreztem, megszenvedtem, de ki kell próbálnom. Már a szenvedés az út volt. volt a reptéren nagy bombariadó. Ott is jelen vannak.
pocakra edzettél?
ott lesző vagy sem?