Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú de szar ez a lövenbrau nem kaptam heinekent
ok holnap agyonverem
előzmények
Pupu!Nem úgy kell ütni ahogy te!Annál jobban!Elég csunyán meg kell verni,főleg ha már valaki beregasztotta!Üssed mint az állat akkor egy kicsit össze fog szűkülni a feje!Utánna beleütöd a jó erős bitet és kicsavarod!Amikor szedtem le mind a három tárcsát,átjött a szomszéd,hogy mi a faszt csinálok! Szóval jól meg kell verni!
Mi?
Asus eeepc 701 8g . jó kis matt fekete, gyakorlatilag újszerű, én linuxszal nyomtam, de volt xp-s is, plusz extrajól látható uv-zöld bill.matrica. mennyibe mennek? tényleg, mint azúj.
csak nem tetszik
Meg kell kínálni rendesen 2-3-szor és utána kihajtani.
Ha most jelentkezne valaki hogy megvenné a gépemet, azonnal tudnám hogy mit kell tennem!
Meddig 1 hét 2 hét?
Még kell ütni.
Részemről kell a halálnak laptop, de senkinek sem volt még gondja velük. (ha igen, tudnák róla )
volt me egy nagyon jo szeriaja az asusnak. az f3, f5 seria.ezekbol is rengeteget eladtunk,es mindossze 1 jott vissza garba. azok is ebben az arban mennek nagyjabol.
a toshibanak meg az a30-as tipusa votl egesz megbizhato.bar azokbol mar hullott el par db. igaz azok mar 5-6 evesek voltak:)
en igy vettem a mostanit. pont 6000 a torleszotje 20 honapra. maximalisan meg vagyok elegedve vele,bar a tapja kicsit melegedos tipus...mediaban volt akcios
Az enyém jó,más meg nem számít.Ha sok pénzem lenne egy ütésálló Asust vennék,de az 300000 forintocska.
amugy ebben igazad van,legtobbszor a hutessel van gond.ennek pl amit utoljara javitottam 92 fokos volt a prockoja.es mivel egy hutoje volt a procinak,meg a GPUnak,egyszeruen megsult. nalam ezert van mindenhova berakva a coretemp progi.lassam ha sutunk:)
Mint mondottam hülye vagyok a laptophoz. Netezni kellene egy nem túl gány. Mosz is másodba vagyok egy 128mb ramosról nyomom mobilnetről, de ez egy geci lassú vmi. Gondolom nagyobb proci+ram gyorsit rajta. Nem szereti a nagy terjedelmű wordot sem. Na 35-40 körül agyalok egy nagyobbon.
A procit meg ramot irigylem. gondoltam arra is, h egy alap új nagy notit 24havi kamatmentes 6ezerér kb.. és az garis, megy faszán. ez a compaq bitang egy vas, de a mai tempót már izzadva veszi.
apameknal a molnal is nyomtak ezerrrel.en megtiltottam apamnak,h vegyen. a munkatarsainak zome vett.es most jon a lenyeg: aki vett,mindenkinek mar volt baja vele.az arany 100% a 3 ev alatt!az utolso mukodonek most csereltem VGA akrtyat 30 ropiert.ebbol 0 haszon,mert ismeros volt.
azert ezt nyomjak,mert szemtelenul olcsok.csakhat olcso husnak hig a leve...
akkor kis szamolas kovetkezzen:
eladtunk az utobbi 6 evben kb 500 acert. ebbol garba visszament 3.
eladtunk kb 30 fujitsut. ebbol garban visszament 7.
eladtunk kb 2000 toshibat, ebbol garos 5
100 dellbol 1
ibm hp kb 100bol 0
asus 1000bol 1

ezek az en tapasztalataim:)
ja es menj be a szamgepuzletekbe,es mondd,h van egy fujitsu laptopod. mindenkinek ez lesz az elso mondata: "jajj!"
volt,h szinte vadiuj fujitsut vittunk vissza. (ertsd 3 honapja vettek,uzembe helyeztek,es elhanyta magat.)

en ha vennek,es nem nagyon szamitana a penz,akkor toshiba,v asus. ha szamitana,akkor acer. jelenleg egyebkent egy HP compaq-om van
Milyen mekkora mit tud....
Mennyiéééért?
A hűtésre kell ügyelni,mert az egymagos procival is melegszik,vágtam alá műanyagból egy kemény lapot,így alul tud szellőzni.
Pedig nálunk a cégnél F-S van mindenkinek sok-sok éve (ezeket nyomják valamiért) de senkinek sem volt vele baja, pedig ezek szinte egyfolytában mennek.
Na csak lassan,nekem 3405-ös Fujitsu van és semmi baja.Én épp az Acer-ről hallottam rosszat.