Pupu!Nem úgy kell ütni ahogy te!Annál jobban!Elég csunyán meg kell verni,főleg ha már valaki beregasztotta!Üssed mint az állat akkor egy kicsit össze fog szűkülni a feje!Utánna beleütöd a jó erős bitet és kicsavarod!Amikor szedtem le mind a három tárcsát,átjött a szomszéd,hogy mi a faszt csinálok! Szóval jól meg kell verni!
Asus eeepc 701 8g . jó kis matt fekete, gyakorlatilag újszerű, én linuxszal nyomtam, de volt xp-s is, plusz extrajól látható uv-zöld bill.matrica. mennyibe mennek? tényleg, mint azúj.
volt me egy nagyon jo szeriaja az asusnak. az f3, f5 seria.ezekbol is rengeteget eladtunk,es mindossze 1 jott vissza garba. azok is ebben az arban mennek nagyjabol.
a toshibanak meg az a30-as tipusa votl egesz megbizhato.bar azokbol mar hullott el par db. igaz azok mar 5-6 evesek voltak:)
en igy vettem a mostanit. pont 6000 a torleszotje 20 honapra. maximalisan meg vagyok elegedve vele,bar a tapja kicsit melegedos tipus...mediaban volt akcios
amugy ebben igazad van,legtobbszor a hutessel van gond.ennek pl amit utoljara javitottam 92 fokos volt a prockoja.es mivel egy hutoje volt a procinak,meg a GPUnak,egyszeruen megsult. nalam ezert van mindenhova berakva a coretemp progi.lassam ha sutunk:)
Mint mondottam hülye vagyok a laptophoz. Netezni kellene egy nem túl gány. Mosz is másodba vagyok egy 128mb ramosról nyomom mobilnetről, de ez egy geci lassú vmi. Gondolom nagyobb proci+ram gyorsit rajta. Nem szereti a nagy terjedelmű wordot sem. Na 35-40 körül agyalok egy nagyobbon.
A procit meg ramot irigylem. gondoltam arra is, h egy alap új nagy notit 24havi kamatmentes 6ezerér kb.. és az garis, megy faszán. ez a compaq bitang egy vas, de a mai tempót már izzadva veszi.
apameknal a molnal is nyomtak ezerrrel.en megtiltottam apamnak,h vegyen. a munkatarsainak zome vett.es most jon a lenyeg: aki vett,mindenkinek mar volt baja vele.az arany 100% a 3 ev alatt!az utolso mukodonek most csereltem VGA akrtyat 30 ropiert.ebbol 0 haszon,mert ismeros volt.
azert ezt nyomjak,mert szemtelenul olcsok.csakhat olcso husnak hig a leve...
akkor kis szamolas kovetkezzen:
eladtunk az utobbi 6 evben kb 500 acert. ebbol garba visszament 3.
eladtunk kb 30 fujitsut. ebbol garban visszament 7.
eladtunk kb 2000 toshibat, ebbol garos 5
100 dellbol 1
ibm hp kb 100bol 0
asus 1000bol 1
ezek az en tapasztalataim:)
ja es menj be a szamgepuzletekbe,es mondd,h van egy fujitsu laptopod. mindenkinek ez lesz az elso mondata: "jajj!"
volt,h szinte vadiuj fujitsut vittunk vissza. (ertsd 3 honapja vettek,uzembe helyeztek,es elhanyta magat.)
en ha vennek,es nem nagyon szamitana a penz,akkor toshiba,v asus. ha szamitana,akkor acer. jelenleg egyebkent egy HP compaq-om van
Pedig nálunk a cégnél F-S van mindenkinek sok-sok éve (ezeket nyomják valamiért) de senkinek sem volt vele baja, pedig ezek szinte egyfolytában mennek.
a toshibanak meg az a30-as tipusa votl egesz megbizhato.bar azokbol mar hullott el par db. igaz azok mar 5-6 evesek voltak:)
azert ezt nyomjak,mert szemtelenul olcsok.csakhat olcso husnak hig a leve...
eladtunk az utobbi 6 evben kb 500 acert. ebbol garba visszament 3.
eladtunk kb 30 fujitsut. ebbol garban visszament 7.
eladtunk kb 2000 toshibat, ebbol garos 5
100 dellbol 1
ibm hp kb 100bol 0
asus 1000bol 1
ezek az en tapasztalataim:)
ja es menj be a szamgepuzletekbe,es mondd,h van egy fujitsu laptopod. mindenkinek ez lesz az elso mondata: "jajj!"
volt,h szinte vadiuj fujitsut vittunk vissza. (ertsd 3 honapja vettek,uzembe helyeztek,es elhanyta magat.)
en ha vennek,es nem nagyon szamitana a penz,akkor toshiba,v asus. ha szamitana,akkor acer. jelenleg egyebkent egy HP compaq-om van
Mennyiéééért?