Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jé! Tényleg! Ez eszembe sem jutott.
akkor ő viszi a hátizsákot
És ha lesz egyszer?
Iszok kávét!
Te rá tudod kötni az ülésre úgysincs utasod. . Ha sokat jössz otópályán rárakod a bucidat nem kell tartanod csak akko eleshetsz mert elalszol.
Supermotózni jobban lehetne úgy csúszik mint a jég.
Mondjuk hátizsák helyett,belepakolni. Ha lesz tali,akkor nem jó ha több száz km-en keresztül a hátizsák a hátadon van.
Ha tavasszal nem lesz forgatás,majd piknikelünk Pupu stúdiójában,és csinálunk egy kis teremkrosszt!
Tanktáskát neked minek?
Szerintem nem,kell hozzá a kompjúter(ECU) is az összes érzékelővel,mert az mér mindent,ez csak kijelzi.
Persze hogy nem rakok rá ilyet,ha ennyi pénzem lenne,akkor vennék kesztyűt,tanktáskát...... telefont
Minek akkor nem lenne eredeti a motorod ne rondítsd el. Az a kockalámpa még mindig nem a szerelmem.
Az utolsó brutál volt,ennek se lesz gyereke!
Fel lehet rakni ezt a műszercsoportot az FZR-re,úgy hogy múkodjon is?
műszercsoport

nem ám
Nekem könnyebb lessz sokkal int 1eseknek. nem kell bejárnom majd.
De akkor is haza kell jönnie mert nincs elég pénze hogy jövőhét hétfőig kint maradjon mert csak hétfőn van jelentkezés.
Köszönöm szépen a levelet ábrus!
Pupukám te csak fogj hozzá a Kreszhez,neked se legyen könnyebb,mint nekünk!
Az útlevélhez nem kell vizsga.Szerintem megcsinálják neki,ha még nem is volt,a követség ezért van,pótolják az elveszett,ellopott okmányokat,hogy a magyar szerencsétlen turistának ne kelljen hazautazni.És egy próbát megér,de szerintem nem dobják ki.
De ha nincs a rendszerbe akkor kérhet akármit úgyse kap.
Énis kérhetek jogsit ha nem vagyok a rendszerbe akkor szopóka.