Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 150-180 nő dolgozott ott akkor. (ma sokkal több) Ebből ~70% volt fiatal és jól kinéző, ezeknek a 40%-a pedig mindenre képes. A férfi alkalmazottak száma kb: ~20 fő volt.
Komolyan rémisztő volt!
fehérnemű hegyek mi?
A szívócsonkon van egy szabad csonk. Arra. A vákuum nyitja ki ha beindítod.
ugyan nem engem kérdeztél, de ne fúrja sokáig az oldaladat a kíváncsiság: körjáratot csinál Sanyi: kb 43 perc és 25 megálló ha jól számoltam..
km-t nem tudok mondani, azt majd Ő
Szerintem meg ezek után az is csoda hogy a lakásban alhatsz!
20-as éveim elején dolgoztam karbantartóként (külső cégtől) a Triumph-nál (nem a motorgyár)
Szerinted?
Na be is raktam a tengelyt a helyére
Hány kilóméter és buszmegálló egy kör?
Há keménynek tűnik
Még kettő ééééés
Akkor jó.
gyári tengely nem nem utángyártott
Anyaga tuti? Nehogy aztán meglepődés legyen....
szinte semmi különbség
Ok, mert ez XP-vel lett vásárolva és elvileg ott van rajta és aktíváló kód sem kell hozzá...
CIBERE 1000
Az no para. Mivel egy vincsiről van szó, ezért a második rendszer is bekerül az mbr-be , és így majd megjelenik a választható/indítható rendszerek listája.Ha másik vincsin lenne akkor kéne állítanod a boot-ot, vagy a gép indulásakor F10 vagy F11 vagy F12-nyomogatni, hogy kiválaszd a vincsit.
Mennem kell! Még négy karika aztán Jeee!
Majd ha felugrik a helyére,akkor többet mutat. Milyen faridom lesz rajta?
Ezt azért már meg lehet magázni! Sajna legjobb eetben is csak jövő hónapban lesz pénz rá. De azért köszönöm Emre bácsi!
Tök jó hogy van net a melóhelyen,most van egy kis időm két kanyar közt,így rátok tudok nézni,nehogy rosszalkodjatok!