Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan, oki! Lementi a kitekintő gyorsvonatot, utána megpróbálok egy visszaállítást. Ha nem megyen akkor újra telepít. Csak még azt nem tudom, hogy a 2. partícióról, hogy kell elindítani...majd jelzek ha elakadtam.
Sok minden nem tudom mi rajta de biztos kell oda
Jól néz ki, csak viccelek Nem sok fog belőle látszani, gondolom...
jah,de fájlokat nem bánt a visszaállítás, legalábbis úgy tudom :D Nem szoktam visszaállítgatni, egyszerűbb az újratelepítés.
mint abba a gátőrösbe a citromra kicsi sárga savanyú de a miénk
Köszi, ez sikerül úgy néz ki, és vissza ugyan így bemásolom a mappát és minden a helyén lesz?
hát kicsit szögletes kicsit házi DE A TIÉDDDDD . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Azt a start,mindne prog, kellékek, rendszer eszközök,és ott a rend.visszaállítás alatt találod.
Ja, expressz.
outlook v outlook express?
1. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\ mappaban van egy jo nagy fajl.az tartalmaz mindent,azt kell elmenteni.ha ott nincs,akkor a sima app datan belul van,nem a localsettings/appdata.
2. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Identities\{2FE7FB52-99CA-47E9-9EDD-AA9021D4FCD8}\Microsoft\Ou
tlook Express. itt talahatod az uzeneteket. magaban az expressben pedig kiimportalod a postafiok beallitasait.
Köszi. Még azon gondolkodok, hogy kellene egy rendszer vissza állítást csinálni egy héttel korábbra, de nem találom a lehetőséget....
Kétlem ,hogy az a gond, mert akkor miért lassult volna be? Nekem pl. akkor volt ilyen, amikor a vez. nélküli fülesnek a jack helyett a töltőét dugtam be a gépbe, bár akkor kisült az alaplapi hangom. De a gép ettől nem lassul be.
a számsor nem az feltétlenül amit pötyögtem, vagyis amit bemásoltam.
Ja igen XP. Lehet, hogy a hang kártya bekrepált? Csinálhat ilyet?
Az jó móka lesz. Elöször, sajátgép/eszk./ mappa beáll./nézet/ legörgeteg, rejtett fájlok és mappák mutatása.

C:\Documents and Settings\név\Local Settings\Application Data\Identities\{9D8582E1-FA08-4E05-B3F4-A6FD9172DB42}\Microsoft\Ou
tlook Express

XP amúgy?
Mi ez az ákombákom?
Na, barátnőm laptopja beszart.....Acer Aspire One. Belassult marhára, és recsegve szól. Próbáltam vírusírtani, cc cleanerezni, töredezettségmentesíteni, semmi. Lehet újra kellene telepíteni? Hogy tudom lementeni az Outlook üzeneteket?
Pupu.Segédváz
Köszi! Semmi komolya amúgy, tüszös vagy milyen mandulagyulladás,lázas vagyok,alig hallok, fulll hardcore a hangom, de megvagyok :D De ezzel a csappal most nem tudom,mi legyen,hogy legyen, úgy tudom,hogy a szívótorkokhoz kell kötni a benzincsap vákumát, de lehet fa**ág amit írok.
Qray: Hát ez marha fasza törném ez ilyennek el a kezét
semmi kulonos,csak az ejjel felnyomtak az automat
a poen az,h ki se nyitottak,csak betortek az ablakot.gyakorolt a lelkem.aznap ejjel a kornyeken 8 autot tortek fel.mar megvan a gyanusitott is.
kepzeld el azt,h 7:52 perckor beszallsz az autodba,beinditod,berakod a kedvenc szamodat (breathe) es akokr hirtelen egy fagyos fuvallatot erzel a tarkodon.hatranezel,es latod,h be van torve az ablak.egybol kocsi leallit,kipattan, 112-t hiv.7:52kor hivtam oket,10:19re kiertek.addig ott alltam a fasza idojarasban az auto mellett.teljesen atfagytam. a rendorok jo fejek voltak,montak,h nem sok esely van,h rabizonyitsak,mert ujlenyomat nincs,elvinni nem vitt el semmit se.ha be nem vallja,akkor bukta,sajat zsebbol fizetem a kart.hal istennek nem sok,mindossze 6400Ft.de hidd el,azalatt a 3 ora alatt,mig ez lezajlott legalab b10 evet oregedtem...
Jobbulást Böccy
úristen, mitörtént?
Megnéztem 1 jó kis krimit a Sötétség határán Mel Gibson nagyon jó.