Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mérd meg mekkora fér be a vázba. Aszem 252. Onnan már ki lehet indulni.
Van 1 R6os lengővilla himbával 13ért be lehet szerelni szerintetek?
Sziasztok. Érdemes visszaolvasni?
Ni csak mit találtam! Sajna hátulról nincs kép róla. Mito faridom van a fzr-en
sosem lehet tudni,barmi elofordulhat
Mé? Ha elmész akkor Ő is lép?
Olcsóbb ha megkötöd
huuu, vazzeg ilyet veszek asszonynak

nem mellesleg kerultem egyet a motorral,hamar osszeraktam.nos batran kijelenthetem,h a "bontószökevény" kivaloan allja a sarat. boven viszi a 180at:) gyorsan belecsavartam 30km-t.de elveztem:) a forgalmi meg vegig ott lapult a zsebemben,ami a nevemre van irva
rendőr megállítja ránéz jé de szép 1987es R1es és katt a bilincs mert lehet bugajakab is
na húzok. Átugrunk muterékho, meg anyósékho.
Este leszek. Csááá
valakinek van tapasztalata az olyan "villanypásztorról" ahol egy jeladó zsinórt ásol el a kerítés közelében, és egy nyakörvet kap a kutya ami megrázza ha közel megy?
Most szólt a szomszéd, hogy a kis köcsög kutyánk amint lelépünk, szintén lép. Ezt neki:
nem úgy van az manapság
Ennyiért jó áron van. Nem?
Hány meg hány autó jár úgy, hogy nem az a motor van benne. A műszakikor is leszarják. Egyedül eladásnál/ eredetvizsgánál szar.
Motornál is leszarják sztem.
Jaa. Igen, az nagyon zsír!
semmi gond, addig számolom a kamatokat

azé még ne éld bele magad, meggondolom a dolgot
Jó kemény ám a kézilabda is,tegnap két meccs is volt. Győr is játszott,utána a Debrecen. Sajna a Debrecen kikapott. Na győzött az MKB Veszprém
tudom, de az asszony az
tegnap néztem is a kézilabdát fél szemmel.
Viasat 3,Veszprém játszik a Svéd bajnokkal BL meccs van,igaz kézilabda. Én inkább ezt nézem mint a focit,ez is van olyan jó,igaz 10 megy a Veszprém.
Gondolj 1 árat oszd el 2vel . De csak december első hetébe tudnám kiperkálni ha az nem gond.
Na Te sem vagy sokkal fiatalabb!