Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyikám neked 10év múlva is ugyan azok a betétek lesznek.
Hát az durva is lenne,ha elkopna ennyi alatt! Akkor aki rendesen megy vele,annak egy szezonban 4X is cserélni kellene?
igen
Sose életembe nem volt előtte normáls vasam
A robertgidáéval mentem, de ott örültem, hogy egyenesen ment, mert. . . Oszt ez az állat úgy megy vele, hogy az már nem normális.
Egyébként megáll a motor. Ha tartósan lassítok lefelé menet sem melegedett el. Mikor megvétel után elvittem mondta a szerelő, hogy ragasztott a betét. Azt mondta, Ő nem szereti, de mivel majdnem új, ne bántsuk, használjam. Namost a kemény nyári 1500-2000 km-be meg még valahogy nem kopott el. Csak azt tudnám mérnem...
Helyes.
Diófa utcában csinálták?
minden szép és jó, várom a tavaszt
Mi újság Veled? Nem láttalak mostanság.
Ja! Jó keménye fognak engem a csajok otthon! Mindig az enyém az utolsó szó! Igen drágám,levigyem a szemetet?
nekem hátul van felújított betét. működik, fog nem nyikorog.
robogókba raktam előre is.
de az xj be előre tavasszal valami márkás betétet fogok rakni
És? Tapasztalat?
Pedig ha meglátta volna a sapkám amit kaptam akkor elkunyizta volna tőlem és hozzám jött volna asszonynak cserébe.
Üdv mindenkinek!
nekem olyan fékbetétek vannak benne.
HA előrenyúl és húz a gázomon akkor nem a motor visított volna hanem én
Ja, az üvegessel meg úgy fenyegetőzz hogy megmondalak Vikinek hogy málhának nevezted! (és mentetek volna tempót mert előrenyúlt volna és húzott volna a gázon )
Úgy rám visított majdnem bevallottam én öltem meg a Kenedyt
rám is mikor rá akartam adni az esőkabátom hogy ne ázzon el
nemááááááá fáradt vagyok ehhez
Nekik is távtartó kell?
A merciben csak elnyomta Sanyit mint a csikket. (és rám is rámkiabált )
ezt akartam megvenni 2ülés és az ülésidom 22e de átgondoltam pénzügyi helyzetem.
link