Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak mivel meg kell sürgetni elküldtem 1 kis beszélgetésre a haverjaimat
Nem, mert bűnrészes volt!
Miért? Magyarul nem tud az esztergályosod?
Aztán mikor leszállt elkérte a papírjaid és megbírságolt!
Ja itt már nem a merciről beszélünk
Ja ma nem tudtam elmenni a börzére. És az esztergályosra ráküldtem a szerb barátaimat mert nem készült el a távtartókkal
Azért mert 160-nál én voltam az egyetlen stabil pont amibe kapaszkodni lehetett!
És szerinted miért csak hozzád megy majd az üveges nem hozzám.
És szerinted miért engem ölelt át a kapaszkodó helyett? Miért hozzám bújt?
. . . . . .
Ennek se ártana egy Norbi féle fitness torna!
Jajj pupu!
Te nem ültél ott a Vitoban amikor hármasban elmentünk vásárolni a Tescoba. Ott látszott igazán hogy Sanyi kemény kézzel nevelte a lányát!
Pupu játsz a tüzzel!
De tevoltál a málhás én azért nem vittem mert akkor még ennyire se tudtam volna tempót menni mert akkor vigyáztam volna rá és mindenhol 50el mentünk volna.
Hát nem neked a drága apósjelöltnek
Ez egy oroszlán! .
Biztos.
Velem meg csak úgy elvolt egész nap. (akkor szerinted kinek köszönheted hogy nem jelentett fel?)
. . . . . . .
Tudod milyen sokan tudják hogy nincs jogsim a kerületünkbe otthon már meg se lepődnek. Mindig mondják már megint te na húzzál haza okosba.
Itt a nagy rendszer ide-oda telepítgetés közben úgy néz ki hogy eltűnt poti mappája a képekkel.
(még szerencse hogy a legeslegfontosabb képeim megmaradtak, bár azokat a biztonság kedvéért több helyen is tárolom )
Sanyi,profi munka!
És akkor mi van ha akart volna akkor szolgálatba állítja magát és megbüntet de mivel látta milyen fasza csávó vagyok és csinos meg jóképű teljesen elvarázsoltam és esze ágába se lenne engem büntetni.
Persze, mert be vagy szarva hogy tudja hogy nincs jogsid!
Kutyák az utcában mit élhetnek át mekkora terrorba lehetnek