Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Hűűű! Tényleg! Oksi,de még nem aktuális. Majd beszélünk róla még.
Sanyi inkább enyémet, 10e ért odaadom
extraként megkapod frissen mosott belsővel
Nem rossz a kormány,a tükrök kimondottan szépek,de én ezt a fejidomot biztos leszedném róla,és valami kerek lámpát,valami 350-es Jawwáét,vagy valami hasonlót tennék rá. Akkor 1000X szebb lenne.
Na megyek ki az udvarra. Befejezem a lomolást.
igen.
Én egy használt Arai-t vettem. Előtte kínai volt. Röhögni fogsz, de a kínai kényelmesebb és kevésbé zajos.
De ha belenézel én és föld. Rendesen látni ezen a minőséget. Úgyérzem ebben talán nagyobb az esélyem perecnél.
Ezen is olyan féknyereg van elöl mint a Tiéden.
Na ez az! Van egy abból a kínaiból,az menni fog,és veszek helyette egyet az öregtől. Tőle van az esőruha is.
Ezen csúnyán túra kormány van ám. . .
sajna nem az enyém.
Leszedted a fejidomot a gépről? Vagy tényleg nem a tiéd?
Hát még egy több éves de márkás sisak is többet ér, mint valami kínai csillivilli gagyi szar.
Úgyhogy ha sisak kell és olcsón kell. . .
Ebéd előtt még kiugrottam a vásártérre almát venni,és van ott egy időseb fazon,aki sisakokat árul. Nem ilyen modern új sisakokról van szó,hanem 95-2005-ig.Legalábbis ezt mondta. Shoei,FM,Nolan,Rőmer stb,mind ilyen márka. Nem látszik hogy estek volna velük,de öregek már. Mondjuk karcos a plekó,az összesen,de olyan használatból eredendő karcok vannak rajta. 5000-8000 ft a kérője. Sztetek?

nem kell tűzoltó. Ott a slag mellette. Készültem.
Jártam úgy vagy 3-4 éve még anyámék, hogy elkezdtem szőlő vesszőt égetni, és akkora szél támad, 5-10 perc alatt, hogy a full család hatalmas parától vezérelve vödrözte a vizet rá...
ez nemtoom kinek a vasa, vagy honnan va. . . a képet a gépemen találtam. Ez tetszik.
Sziasztok! Hű de nagyot aludtam ebéd után. Látom Ti sem voltatok valami beszédesek ma.
mond a címet hova küldjem a tűzoltókat, meg a környezetvédelmiseket
Szemetet égetek. Van olyan fekete füstje, hogy szerencsém, ha nem kopogtatnak a tűzoltók, hogy jöttek tüzetoltani nagy-nagy szertettel.
Ideje volt már. Úgy nézett ki a hátsó terasz mögött, mint egy cigány putri. Még 1,5 éve elbontott cserépkályha maradványok, csempézésből maradt törmelék, hungarocell darabok, + még egy csomó azonosíthatatlan dolog.
hát ez az hogy mi van, neked ez az este?
Mi van mi?
Na pá este benézek
A maffiózók sorozatba kezdtem bele 6évad
Pupu! Mánjelleggel gyere vissza, és mond meg mit nem engedünk, hogy nézzél ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Mit nézel?