Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is.
Nem a kék fénybe volt véletlen?
Ezt a fazont én is láttam már valahol!
Ez mikor készült? 2006-ba sárga matrica a rendszámtáblán?
Olyan ismerős a surranós napszemcsis csávó . Nem a mátrixba szerepelt?
Na jól beszoptam a csapszereléssel! Felmartam a csapot,mert hiába raktam bele új gumit,mindig csöpögött. Akkor nézem,el van repedve belül a réz csapfészek,ezt marhatom napestig,kuka. Na kell venni egy csaptelepet,ami sztem nem 2 forintba fog kerülni. Tudtam,hogy nem fog simán menni,még soha nem ment probléma nélkül ez a kib..szott csapszerelés.
ez jóóóóó
óránként 1-2 percre szellőztetek... Egyébként tényleg olyan lenne.
nem vagyok balhézós fajta , sőt időnként túlságosan elnéző vagyok
szóltam apámnak, ha akar intézkedhet
Az jó mert egyben a szaunát is megoldjátok!
Pedig én szeretek a RB-ba járni. Ismerőseimet motorvásárlás előtt mindig oda szoktam vinni (Törökbálintra) mert ott van egy kazal motor. Meg lehet nézni, rá lehet ülni, és ha megvan hogy milyen típus lenne jó, akkor valahol máshol majd olyat kell venni.
hű branyek! NAgymosás volt itthon. mindenhol száradnak a ruhák. fűtök. Kicsit sok fát sikerült a kazánra rakni.
30 fok van.
Én azért kicsit odapörköltem volna ugyanis ha bizományba vették át akkor az állagmegóvásért felelősséggel tartoznak. Ha most esne a hó és lenne kint mondjuk 0fok akkor is kint állna? Ha nem adják el és ha rosszabb állapotba kerül a tulajhoz vissza akkor a keletkezett kárt meg kell téríteni.
trehányságról jut eszembe:
írtam, hogy apám elvitte a motorját a RB-hoz
kiváncsiságból elmentem megnézni tegnap.
még nem árazták be és kint állt az épület előtt az esőben
Hát igen.
Az ilyen trehány igénytelen faszik miatt nem lehet szinte egyáltalán jó állapotú gépet kapni az országban!
én semmit nem csináltam a kisfzr-rel, és fél évek után is mindig simán beindult és nem fosta el magát semmi, sőt a gumi sem eresztett le a két év alatt
Én is így érzem. (kb 40-nel a listaár alatt van)
Korrekt!
De látod nem mindenki.
a korral jár