mégecce mondom: nekem ilyet nem csinált 6x ennyi idők alatt. najó, tényleg fél év után, minusz 5ben már tolni kellett vagy 5 métert remélem a majestyvel ilyen nem lesz, me azt be nem tolom
ezt inkabb el se ovlastam.
2 eve van a motorom,elkophette mar magat nyugodtan az a szimmering. az akku meg alapbol lemerul,ha all. a gumi nem tom miert engedett le,mert meg eddig nem fordult elo.lehet defektes lett,csak nem vettem eszre.szoval nem kriptaszokeveny.es nem rozsdas a blokkja...
Jó jó értem én hogy non-stop, de MEDDIG VAN NYITVA?
Nem szeretek főszerelő jedi mesteremmel vitázni, de minden előnyét elvesztette, amit egy motor ad egy autóhoz képest. Már csak a hátrányok maradtak meg.
Mindezt úgy írtam, hogy nem ültem még ilyen hajón.
Ilyen (van itthon néhány lim-lom, rakjunk össze egy gépet) feeling.
A táp hót dzsuva. Látványosan valami szakadt irodai gépből mentették át.
A winchestert a padláson találták, stb.
Hát, mivel férfi vagy punci, motor vagy sör.
Na, megnyertem a kétkazettás hajszárítót?
2 eve van a motorom,elkophette mar magat nyugodtan az a szimmering. az akku meg alapbol lemerul,ha all. a gumi nem tom miert engedett le,mert meg eddig nem fordult elo.lehet defektes lett,csak nem vettem eszre.szoval nem kriptaszokeveny.es nem rozsdas a blokkja...
Nem szeretek főszerelő jedi mesteremmel vitázni, de minden előnyét elvesztette, amit egy motor ad egy autóhoz képest. Már csak a hátrányok maradtak meg.
Mindezt úgy írtam, hogy nem ültem még ilyen hajón.
A táp hót dzsuva. Látványosan valami szakadt irodai gépből mentették át.
A winchestert a padláson találták, stb.