Az a baj hogy nem vagyok ott. Akkor látnám hogy mi a pálya de így? (szenvedtem már én is hasonlóan passzentos blokkokkal amik csak egyetlenegy pozícióban voltak hajlandóak beférni a helyükre)
hmm, lehet ,hogy nem is ezt? Mindegy majd lesz valami, ma is próbáltuk egy fél órát de nem bírtuk beszenvedni. Kiszedni se volt egyszerű, épp ,hogy ki van centizve... meg már nem is emlékszek rá ,hogy ,hogy lett kiszedve, volt pár hónapja. Azt most lett kész, fater már menne vele , még száraz az idő , ha már szezon kimaradt majdnem teljesen neki. Akkor hullott be. Most full fel lett újítva.
Nah ez a baj,hogy hiába rakom be azt a csavart nem tudom felbillenteni. Az első henger eléri azt a szart amire rá kell csavarozni a bölcsőt ... itt egy másik kép.
Ez a kép így nem sokat mond, de én egyedül szoktam az FZR blokkot kivenni-berakni. A lényeg hogy a hátsó hosszú csavar legyen berakva először , azon már lehet fel-le billenteni a blokkot a többi csavarhoz. (én téglát meg fát szoktam alátenni hogy nagyjából a helyén legyen a blokk)
Kéne egy kis segítség. Van valami jó tippetek ,hogy tudnánk könnyen belerakni? Kiszedés is baromi nehezen ment, aztán holnap nem akarunk szerencsétlenkedni, ha valamelyikőtök tud valami jó öltetett!
(innen sajnos nem tudom fogni az egyik oldalát hogy segítsek)