Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a Golfi eladással?

SZiasztok
hogy állsz a teló dologgal?
Szeva!
Csak autósok... szeva Sanyiiiii
Sziasztok! Elállt az eső. Reggel megint sikerült nem kicsit megáznom. Sok köcsög autós,meg direkt beleszorít az útszélén folyó jó nagy vízbe. Mintha bringával tilos lenne közlekedni,pedig megyek olyan gyorsan mint Ők! Sőt! De még ez is borzasztja az arcukat.
Reggelt Thomas!
Reggelt!
Hát ha már pénzt adtál ki érte, kettőért is, akkor jó lenne ha kihasználnád. Mert különben jogosan merül fel a kérdés hogy mi a rossebnek kellett megvenned?
Reggelt! Én is ezt mondtam!
Reggelt!
Bazeeegg , ez beteg Kicsit durva így reggel
Fujjj, és nekem robesszal kell mennem, mert megyek másik helyre melóügyben beszélni, és gyalog nem érnék be. :s
inkább skypeod
Itt is ömlik...Timi már elindult suliba, én délután megyek a gépéért, elhozom ide, összeszerelem, felrakok rá mindent és valamelyik nap majd leviszem hozzá...lehet fog kelleni pc-s segítség, legyetek gépnél!

tegnap voltunk a mászóbirodalomba. nagyon pöpec volt, felmásztam 12 m magasra a falon, pedig atom mód tériszonyos vagyok. jó kis sport ez, megbeszéltük, hogy megyünk még!
Tudom azért raktam fel nem minden az aminek látszik
Itt nem is esik csak úgy látszik süt a nap és 40fok van
Reggelt fiúk. Pupu ez a vidi így korán reggel...üt...
Reggelt, ömlik az eső erre.
Grétsi tanár úr! Most mé mán? Azért mert lemaradt egy kötőjel? Zavarta a szemed mi, baszod? De módosítok: skype-d

Jó reggelt! Jó szar az idő. Megyek is gályázni,majd délelőtt leszek.
Ügyes vagy!
csá
Nah, jól van megyek aludni. Holnap suli,vagyis ma, délután meg kínlódás Jó éjt mindenkinek!
Hát jah sajnos ki. Hajtókarok lógtak, olaj valószínű elment, vagy egyszerűen az előző tulajt átcseszték, mert számlákkal igazoltan fel lett újítva a blokk. Hát most már tutira felvan... minden kicserélve, csak baromi sok idő még megjöttek az alkatrészek Hihetetlen amúgy ,hogy miért kell igy passzentosra rakni valamit... azt hittem az fzr-ét bonyolult kiszedni-berakni, de hamar rájöttünk ,hogy nem... azt hittem, hogy V motor, simán kifordítjuk, azt majd be... azt a l**faszt...mindegy...
Ezekhez képest az FZR-be a garázsajtóból be lehet dobni csukott szemmel.