Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben azt utalom,h te szabadda teszed magadat arra az idopontra, pedig van mas dolgod is, de varsz, varsz, es varsz. van mar par bunko fasz a telefonomba elmentve emiatt. kocsogok azt hiszik,h mas dolgod nincs is. csak oket varni.
Ezért szeretnék én egy büdös nagy terepjárót. Előre gallytörő, izzéééé gyalogoshárító ráccsal, és biciklis hárító küszöb-fellépővel.
Krér hogy nincs pénzem. Vehetnék ócsójért céges Pajerót. Most cserélik őket.
autoval jottem be dolgozni
de figyeld meg,ha gyalog mesz,kocsog biciklisek.
ha biciklivel,kocsog autosok,meg gyalogosok
ha autoval,kocsog biciklisek,meg gyalogosok, eees ha motorral,akkor kocsog autosk,meg kamionosok.
es ha kamionna,akkor: vonat nicns,tobbi nem ellenfel...
Ha boltba veszed Qva drága egy ilyen hűtőborda !
Add el, veszel érte benyát.
Teljesen nyers,most kaptam egy barátomtól. Ha kell,gyere és vidd!
Pannonia hengeréhez hozzá lehet faragni?
talán javítana a hűtésén
De csak a sóder miatt!
Valakinek esetleg ha kell akkor tudok adni egy ilyet. Úgy kaptam 2db-ot,és az egyik bőven elég. Aluminium hűtőborda,jó nagy!
Én is. Azért szoktunk néha együtt menni. Ugye?!
Csak épp motor megáll, ha húzod a féket. A bringa meg mint már láttuk nem.
Igen, de akkor miért is telefonál ide,hisz pénzébe kerül. Szerencse,hogy nem létszükség az eladás,és nem kenyérre kell a pénz. Bár pár ajánlatnál ezt is muszáj volt elmondani,mert azt hitték,nincs mit enni itthon.
nem vagyok helyi menő.

a kulturált,ésszel történő motorozás híve vagyok
Sanyi ha ne is ott lesz a tali azért leugrok talán 1-2 ember is jönne és akkor tekergünk 1 kanyargósat és 1 mindenhol megállós napot
oksi!
Bringával gyorsabban lejövök mint motorral!
Sanyi, értjük, hogy Neked ez túl közel van, de majd előtte eljössz Pupuhoz, és onnan együtt megyünk le! Na?
nagy Úr a VEVŐ, mert kezében a pénz
Nem rossz a pálya,de nem mehetünk valami más helyre? Ha nem,akkor majd megyek én is begyakorolni a pályát,és akkor aztán.....!
Volt megint egy bejelentkező,és ez sem jött el megnézni,pedig Ő mondta az időpontot.
Ahogy láttam a múltkor, szerintem nem sokan tudnának ott legyűrni Téged! úgy döntögetted azt a vörös szörnyet, hogy öröm volt nézni!
Ááááá! Sajna úgy néz ki nem jön össze. De még nem biztos
ok. addig gyakorlok, nem ám szégyenbe maradok hazai pályán
Tavasszal - HA Sikonda lesz persze - olyat megyünk a tv toronyhoz, hogy úúúúúú