Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az imént egy betörőt ijesztettem el a szomszédból.
Hallom, ugat nagyon a kutya. Kimentem. . . Mintha valaki valami vasat vasvágó fűrésszel dikicselne, majd halk dübögés. Mellettünk egyik oldalt sem laknak, bár bal oldalt van egy házikó. Bejöttem a puskáért, feltöltöttem, és egy zseblámpával az oldalamon kimentem. Az egyik saját fényvetőmet sikerült kicselezni, de a másik akármekkorát kerültem kapcsolt.
Mire odaértem a keritéshez persze már semmit nem láttam. . . De, érdekes a zaj megszűnt.
3 honapja varok egy iylen hibara
igazad van, elbasztam de attól még szar amit csinátlam annak akive, ÚGYHOGY NESZÓJÁBE! mi vagy te, valamiféle emre?
fojt
a folyt az a vizfolyas, folyik mult ideje
ezt a csávót folytom éppen le az egyik képen, aki ezt írta
Bazzeg, ez milyen komment már:

Kedves Troll!

Legközelebb mielőtt beírsz ide gondolj arra,h ha ezek az arcok elkapnak,
akkor lánckesztyűben fogod a 3centis faszod verni arra a retkes szőröstalpú kurva anyádra
a szekrényben elbújva, miközben az 3 irányból fogja szopni a négerfaszt,és hurkatöltővel fogják belé adagolni
a 2hetes romlott gecit literszámra,de csak a seggébe,nehogy még egy ilyen gyökér kifejlődjön belőle mint te.
Remélem nem voltam túl trágár te kis unatkozó féreg,h basszon meg az ipari áram
miután a jó Isten egy Kamaznyi rákot hordott a leprás szívedre.
;)

há azé én voltam a legnagyobb
holnap este 7 utántól, ahogy odaérek, a motoroshang.hu-n részt veszek majd a rádióműsorban tessék hallgatni!
áá, jók a csajok! Ennyi nagydarab állatot egyrakáson. FÉLEK!
hol, mi?
nédd a b.m. talis képeket, a galériáknál
Na joccakát mentem szuszókálni holnap tervezgetem a popsit a motornak. Meg jönnek ilyen artisták akik kötéllel akarnak ugrálni 1 reklámfilmbe és meg kell mutatnom nekik a magasjárdát az meg 20m függőleges létrán lehet elérni felmászol lejössz és 2kg fogysz
Én igen, ők még tudják milyen a figyelmes ember nem olyanok mint a mai fiatalok.
Az más az nem szegény motor hibája volt nem tehet róla hogy 25 éve szar a térdem.
Ez majd olyan lesz mint amikor 70 évesen odamész a orvosodhoz és közlöd hogy akárhogy akarod nem megy az baszás. No de mi van ha nem akarom?
és viszont (sajnos)
Amúgy tinicsajokkal nem foglalkozom.
Mentem éjszakára.
Szerintem meg csak jobban körül kellene nézni!
Kinek hajtották ki a segítői az oldalsztendert félúton a benzinkútnál mert különben eldőlt volna?
Bizony. Tele a net félpucér tinicsajokal akik egy sportmoci tenyérnyi hátsóűlésén gubbasztanak.
Goldfingos kép nincs ám olyan. . .
De a csajok szeretik a sebességet,de ha élvezni akarom a motorozást nem viszek utast az csak hátráltatna, és intene ábrus a godfingról hogy jöjjek tempót. Mert ugye akkor az ember nem a saját épségére kénytelen figyelni.