Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, jobb már a lábad?
Én is aszittem a net baszakszik...
Sziasztok! Na végre! Azt hittem elromlott a gépem.
Itt vagyok, csocsi.
Mi van itt ma baker! Sehol senki?
Gyulám! Késik a hűtőborda,mert nem vagyok járóképes. Mindenképpen a Tiéd,csak most nem tudok kibityózni a pályaudvarra,ha leapad a lábam,akkor küldöm. Ok?
helóóóóóó, fzr 250hez keresnék gyújtótrafót ( 3ln , denso) ha valaki tudna ebben segiteni, azt nagyon megköszönném!

Néhány másodperccel azután, hogy győztesen haladt át a célvonalon, halálra gázolták a svájci Pascal Grosjeant a motoros Sportsbike bajnokság pénteki futamán, Dubajban.
A címvédő 39 éves versenyző célba érése után lelassított, hogy ünnepeljen, de a harmadik helyen érkező Tony Jordan 200 km/órás sebességgel elütötte őt.
Cső Pupu!
Én most vadász pizza 2 tiramisu 6db pupucsintának kezdek neki
Jó kis diétás sült kolbász volt az ebéd! Nagyon szeretem,csak fánk nem volt hozzá.
ja Zsóti a tárcsát megnézed majd?
Na megyek este vok pá
Én se mert már a fele elolvadt mingyá süt a nap. De 1 összkerekes régi pajeroval elmentem játszani
De te egybe felérsz meg le. Otthon meg feküdj le inkább mert kitöröd a nyakad 1x.
Mióta ez a munkám,nem rajongok a hóért!
ja és 15cm hó reggel 5 kor már lapátoltam
Szia Pupu!
utcai autóval pro kategóriában akik építették és csak versenyre használják haverom meg ezzel jár suliba meg mindenhová 11,8mp 402 méteren összetett 3. hely.
http://youtu.be/_9CHcO_XMLg
Én meg motorral nem merek úgy menni ahogy Ti. Nekem attól áll égnek a hajam! Multkor jövök fel Árpád tető felé (Arra jártunk a tali idején péntek estefelé) és azt hittem milyen jó is vagyok,majdnem 80-nal feljöttem. Erre belső sávban kb 130 körül két motoros úgy körbemotorozott,hogy azt sem tudtam merre van előre!
Szasztok gyors leszek mert nagyon sok a meló.
Sanyi jobbulást.
Zsolti itt hagytad a merevítőt tegnap.
Ebbe meg ültem most ennyi de már 700hp felett van. Szal Thomasanders hidd el amit ott látsz a lancianál.
http://youtu.be/2vJG7NNQkcA
Miért? Az versenygéppel volt,és 40km hosszú lejtmenet! Istenkirály hely! Deutslandsberg
Te tényleg . . . . ! Ahelyett, hogy az életedért sikítanál még fényképezkedsz. . . .