Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálatok már vége van papa
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
Izgis a melósoknak a felén téli gumi van és 2 dombon kell felmenni itt nálunk a főútig . de jó is volna 1 bütykös most
Hűha! Ennek a fele sem tréfa! Utálom ezt a látványt!
Jó csajok vannak az oldalon!
Azt nekem nem kell,itthon van az asszonykám!
Vágom! De hajnalban,bringán,lehet hogy kicsit szellős lenne.
én ilyenkor rejszolni szoktam jó sokat, ajánlom a mouviesguy.com -ot
Nem te hanem a lábadra
engem nem hívnak, nameg, én nem is keveredtem volna ilyen helyzetbe az tuti
Papucs?
töki nekem a műholdas digi havi 2900ft kb 100 csatorna +18 rádió abból összesen nézek felváltva 25 csatornát van 4-5 discovery 2 national g 2 viasat az explorer meg a history 6sport csati ennyi amit nézel ja meg a viasat 6ot amikor az 5.sebesség van :D
Basszus! Falnak megyek ettől,hogy nem tudok sehová menni! Egész nap a lakásban! Ez elég nagy bünti nekem. Remélem reggel már bele tudom passzintani valamelyik cipőbe a lábam,mert melózni azért kéne menni.
Hát én se bánnám.
nincs kábel TV-m. Nem köttettünk be. Túl keveset vagyunk itthon. Tudja a TV a földfelszíni digitális, ott van 7 csatorna + műholdról jön 2 mozicsatorna (Filmbox és Filmbox+) + egy halom kűfődi hablaty + jónéhány zenecsatorna. Ez így most nekem elég. CSak a Discoryk, Viasatok, National, meg a sok dokumentum csat. hiányzik.
nézd meg a sport 2őn a meccset
az a hó az semmi ami itt van
Nálunk még eső esik. Jó lenne,ha nem esne a hó.
Itt ömlik esőt mondtak de hó esik
holnap megint lesz pajerozás
Egyébként itt eddig nem volt hó. Most lementem raktam a kazánra, és valami havaseső-féle csapkod...
Az.
hát az szopás nagyon énis ma vittem az ősöknek 1 csomó kaját 10kg tésztát sok tejet májkrémeket meg nemtommiket még ami a kocsiba belefért.
Semmi extra Díter Bóvli ! Vettem egy kafa baltát. 2,5 kilós 100 cm-es nyéllel. Ezt kapja fater karácsonyra.
Átvittük Kinga apukájához anyámék mosógépét, mert bekrepált. Szerencsétlen. 24 e Ft-ot kap havonta egy 2 órás (bejelentve, mert valóságban 4 órát kell melóznia érte) munkáért + jár néha takarítani házhoz. Most a legszarabb neki. Mikor arra járok időnként kaját csempészek a hűtőbe, mert segítséget nem akar elfogadni.
Már az összes kapcsolatomat megmzogattam, hogy valami melót találjak neki, de eddig még semmi.
Mi van Thomasanders
itt ömlik a hó nem esik nagy tömbökbe hullik