Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszd meg Thomassal azt is amit én kérdeztem anno: Sanyi, hogy jöttél ki a 750-essel fogyasztásilag?
- Te nem volt olyan veszélyes, én 16-17 literrel kijöttem vele ha volt benne város és nem hajtottam.
A jó ott is drága. Ez nem a fiatalok autója kint sem,ezekért az okokért amit már leírtam az előbb. Ha nem töröd össze,ez nem fog kilyukadni alattad.
12 gyertya? Betlehemes kocsi?
Kűfődit kell venni. Németbe az ipari hulladék itt arany.
Sok a "vakulj paraszt" kocsi köztük! Ha évekig csak használták,és basztak az egészre,hát az nagy cumi az új tulajnak! 8liter motorolaj,5liter atf váltóolaj,12 liter fagyálló,és ebbe is a zöld hidraulika olajból amit úgy hínak Castrol valami már nem emlékszem 4 liter/16000ft+12db gyertya+ szűrők! Hááát
Az a baj hogy amit "fillérekért" adnak ahhoz ha odamész akkor látod hogy egy lehasznált hulladék. Ami tényleg rendben van (nagyon világos színű szárnyas esete) azt meg még 90-92-es évjáratban sem adják oda 800e alatt, és a fenntartása tényleg nagyon drága ha az Inspection I-II-őt megcsinálod rajta ahogy az elő van írva. (ha meg nem, akkor ahogy a zöld ledek átmennek sárgába, aztán pirosba és ott állsz az út szélén mert Ő nem megy tovább hanem követeli a szervizelést)
És ami a legszebb,hogy 4250-nél adja le a legnagyobb forgatónyomatékot. 550Nm! Nagyon kemény gépek ezek.
Átlag benne 500km autópálya,és normális tempóban 140-150 körül,itthon szigorúan 90-110 max kicsit 10 alatt. Érdekes,mert a 750 sem fogyasztott többet egy ilyen úton. A 750-nél 3000/min 190km/h!
1500 körül ment 100km/h!
Én étkezőasztallal jártam így. Nekem se gipszelték.
Háát, én nem tudom. Bmw. Fillérekért adják őket. Vennék bontásra egy németből behozott kulturált darabot, és megoldott az alkatrész ellátás is. Igazából azt hittem, hogy a kényelem és a megbízhatóság mintája a BMW, erre kiderül hogy csak a kényelem az igaz.
Fogyasztás?
És mi lenne ha a fotelt tennéd arrébb?
Sanyi! Nagyon bírlak de:
Nem tudnak vele mit csinálni,nem mozdult el. Ráraktak valamiféle drótos merevítőt,de már leszedtem már harmadszor botlottam meg ebben a qrva fotelben,és mindannyiszor eltört a lábújjam.
Az.
Gondolom a galaxisok között járó teherűrhajók futásteljesítményével és karbantartásával.
Te Ábrus! Az 535-ös is olyan volt mint egy álom! Azzal sokat jártam Straubing-ba,az Pécstől 800km! Mindig nagyon vártam mikor is mehetek,mert az út igazi élmény volt. De nem csak a sebesség miatt!
Legalább nyugton maradsz kicsit. (nem kell begipszelni?)
AZ E36-os hármasban nincs semmi BMW (a nevén kívül). Érzésre komolytalan gép az igazi BMW-khez képest. (a BMW az 5-ösnél kezdődik)
Ja dízel! Akkor sem,félek már a BMW-től!
A mai művem! De legalább futni voltam!
Te még lehet hogy nem láttad,de megmutatom Neked is. Nagyon szerettem,és tényleg csak hobbywagen volt! Még esőt sem látott,és minden működőképes volt rajta. Nagyon büszke voltam rá.
De még egyszer nem lesz,mert rohadt sokba kerül a motyó,és általában bontott cumó sincs,mert mindegyikben ua.megy tönkre,amit persze aranyáron mérnek még ha találsz jól működő használt motyót is. Még a bontós is megalomániában szenved,és nagyon sok nullát kanyarít,az amúgy sem kicsi első számjegy után.
b aszki mondjuk ennyi idősen már a csontsűrűség sem ugyanaz, úgyh vigyázhatnál jobban is
Baker sanyi, hogy veled mindig történik valami...
Nem nagyon. A Golfi ha már benzin akkor mindenképpen előnyösebb. Tudod a BMW-t szervizelni nem mindig egyszerű. Bár a 3-as sorozattal nincs tapasztalatom. Nekem 535i,és 750i volt,hát azokat nem egyszerű.