Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyeld a km-ert! azért ez magáért beszél nem?
hát, nem egy kivaxolt vas. Mégis Bömöst nézel?
Van egy E30 dízel
E30 Ez a kaszni tetszik a legjobban! Ebbeegy 323i ISTENKIRÁLY!
nana, épp ez az. Anyámnak vennék egy babettát, de kéne hozzá egy smkp jogsi. Namost a jogsi 55 pénz. Egy babettához nem kő jogsi se szinte, hisz fél lábbal gyorsabb vagyok. UGyanott menne vele mint a bicajjal úgyhogy még a NAGY KRESSZ megismerése olyan nagy valami. Ótópályára biztos nem hajt majd fel vele.
Egy olyat összedobni, oszt ha azzal beslattyog a tokmáyirodába, hogy háá lejárt 20 éve... Azonnal cserélik neki kártyásra.
Tudom-tudom, hogy meg kell tanulni, meg minden, de ment már robesszal, meg nem engedném neki sose, hogy babettánál erősebb (erő. ) gépet hajtson.
Ugyanitt cápa, E34 és E30 alkatrészek eladók
E 21 316 karbi, 318 karbi, 318 injektor. Megvolt a komplett 4 hengeres sorozat. Imádtam, ma is szidnak érte, mert a baráti kör azóta bmw buzi, csak nekem van suzukim anyagi megfontolásból
Nekem még fehér színű egylapos volt. Emlékszem 40ft volt az első vizsga,és a pót 20ft.
Hehe, nekem még megvan valahol Rajzolsz egyet, oszt kész. Egyszerű mint a fapapucs.
A tesómnak volt ilyen,de négy hengeresbe! Hű de jó kis autó volt! 2000-es,78-as évjárat!
Király géped volt Sanyi!
Nekem is volt egy bömös(97-98'ban) de csak kicsi olyan mint ez itt.
320/6henger ,4sebességes,80'as évjárat.Légszüröcserekor mikor megláttam mekkora karbi van rajta infarktusközeli állapotba kerültem .Nagy filing ez a hátsókerékhajtás .
még nagyon-nagyon régen a kismotor jogsi kis könyvecske volt papírból, igaz? Valaki nem tud olyat ócsójér?
Azéé merünk Ábrizni.
Hupsz. Tényleg Ábri kicsit homofób.
Ábrus melózik!
Szeva Te jómunkásember. Na, kidirigáltad magad igazgatóúr?
hé, nincs fasztéma. légy tekintettel ábrira
pöcs
csöcs
csáá
szeva adam!láttam pont itt vagy.írtam neked a csajosba.45817.majd nézd meg mi az ábra
no mi a stájsz?
Asszem a holnapi futásnak lőttek. Pedig olyan jó ám fent a hegyen!
Egész nap jegeltem,háááát nem. Olyan dagadt,nem tudok cipőt húzni.