nana, épp ez az. Anyámnak vennék egy babettát, de kéne hozzá egy smkp jogsi. Namost a jogsi 55 pénz. Egy babettához nem kő jogsi se szinte, hisz fél lábbal gyorsabb vagyok. UGyanott menne vele mint a bicajjal úgyhogy még a NAGY KRESSZ megismerése olyan nagy valami. Ótópályára biztos nem hajt majd fel vele.
Egy olyat összedobni, oszt ha azzal beslattyog a tokmáyirodába, hogy háá lejárt 20 éve... Azonnal cserélik neki kártyásra.
Tudom-tudom, hogy meg kell tanulni, meg minden, de ment már robesszal, meg nem engedném neki sose, hogy babettánál erősebb (erő. ) gépet hajtson.
E 21 316 karbi, 318 karbi, 318 injektor. Megvolt a komplett 4 hengeres sorozat. Imádtam, ma is szidnak érte, mert a baráti kör azóta bmw buzi, csak nekem van suzukim anyagi megfontolásból
Király géped volt Sanyi!
Nekem is volt egy bömös(97-98'ban) de csak kicsi olyan mint ez itt.
320/6henger ,4sebességes,80'as évjárat.Légszüröcserekor mikor megláttam mekkora karbi van rajta infarktusközeli állapotba kerültem .Nagy filing ez a hátsókerékhajtás .
E30 Ez a kaszni tetszik a legjobban! Ebbeegy 323i ISTENKIRÁLY!
Egy olyat összedobni, oszt ha azzal beslattyog a tokmáyirodába, hogy háá lejárt 20 éve... Azonnal cserélik neki kártyásra.
Tudom-tudom, hogy meg kell tanulni, meg minden, de ment már robesszal, meg nem engedném neki sose, hogy babettánál erősebb (erő.
Nekem is volt egy bömös(97-98'ban) de csak kicsi olyan mint ez itt.
320/6henger