Úgy néz ki, van itt Debrecenben egy régi Hajdu Minimat 65-ös automata mosógép 15-ért. Az nem pénz érte. Egy ilyen még a méhben is ér 4-5 e Ft-ot mailyen nehéz, ráadásul apósom fejbe szétszedi és összerakja. Viszonylag egyszerű vas.
Gondolokodom rajta erősen.
NAcsakhogy, tudjátok mér nem voltam egy darabig.
Mosógép szerelés, mert anyám 4 éves mosógépe megadta magát.( egyenlőre úgy néz ki a havi 25 e Ft-jából nem tud másikat venni, sőt most én sem tudok neki segíteni, bár else fogadná)
Tegnap elpusztult Kinga kutyája (nem a kis vakarék amit képen is láttatok, hanem ami a szüleinél volt)
Na kb. ennyi. Pechszéria.
Ja, és a kuplungom a Fabia-ba párszáz km-nél már nem húzza tovább. D.u. megyek a szerelőhöz. Megbeszéljük mikorra vigyem hogy rendberakja.
Ezen Én is röhögtem régen...Timi is mindig nézegette az exek adatlapjait, meg, hogy kinek mit kommentelek...
Egyik héten is írtam facebook-ra, hogy milyen csini a gamestar-os stand-os csajszi, erre meg ír egy ilyet, hogy legalább ne ilyen nyilvánosan mondtam neki, hogy befetéma van...
Kinga 6 vagy 7 évesen kapta. Most Kinga 25. . .
kutyusnak volt valami betegsége?
Gondolokodom rajta erősen.
Mosógép szerelés, mert anyám 4 éves mosógépe megadta magát.( egyenlőre úgy néz ki a havi 25 e Ft-jából nem tud másikat venni, sőt most én sem tudok neki segíteni, bár else fogadná)
Tegnap elpusztult Kinga kutyája (nem a kis vakarék amit képen is láttatok, hanem ami a szüleinél volt)
Na kb. ennyi.
Ja, és a kuplungom a Fabia-ba párszáz km-nél már nem húzza tovább. D.u. megyek a szerelőhöz. Megbeszéljük mikorra vigyem hogy rendberakja.
Igaz nem új, de még jóféle
A K&RJ dobomat meg kellene tömetni.
Egyik héten is írtam facebook-ra, hogy milyen csini a gamestar-os stand-os csajszi, erre meg ír egy ilyet, hogy legalább ne ilyen nyilvánosan
ábrus ne bántsál, tudod, hogy későn már mindenfélét összehord az ember
ha hosszú távra tervezel ez nagyon fontos szempont
És elromlott a csapom nem lehet elzárni a meleg vizet.