Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13-as kell,nem valtoztatok kerekmeretet. vicces,mert a 13" kb olyan,mint a motoroknal a 18", de nem visz ra a lelek:)
Nagyon öreg volt.
Kinga 6 vagy 7 évesen kapta. Most Kinga 25. . .
Gurulj el érte, örülni fog neki persze csak, ha olyan állapotba van. Egy kis domestos sokat segít a külsőn

kutyusnak volt valami betegsége?
Úgy néz ki, van itt Debrecenben egy régi Hajdu Minimat 65-ös automata mosógép 15-ért. Az nem pénz érte. Egy ilyen még a méhben is ér 4-5 e Ft-ot mailyen nehéz, ráadásul apósom fejbe szétszedi és összerakja. Viszonylag egyszerű vas.
Gondolokodom rajta erősen.
Rendesen örülök neki. Nagyon szenvedett már a végén.
Nem túl jó szériába vagytok részvét a kutyus miatt!
NAcsakhogy, tudjátok mér nem voltam egy darabig.
Mosógép szerelés, mert anyám 4 éves mosógépe megadta magát.( egyenlőre úgy néz ki a havi 25 e Ft-jából nem tud másikat venni, sőt most én sem tudok neki segíteni, bár else fogadná)
Tegnap elpusztult Kinga kutyája (nem a kis vakarék amit képen is láttatok, hanem ami a szüleinél volt)
Na kb. ennyi. Pechszéria.
Ja, és a kuplungom a Fabia-ba párszáz km-nél már nem húzza tovább. D.u. megyek a szerelőhöz. Megbeszéljük mikorra vigyem hogy rendberakja.
Egybként csá mindenkinek.
van jóféle 14-es téli Michelin Alpin -om.
Igaz nem új, de még jóféle
Namivan, harry POTIer elvarázsolt mindenkit?
Tudtok olyan szakit aki vállal kipufogó javítást, felújítást?
A K&RJ dobomat meg kellene tömetni.
Borzasztó! undorító disznó vagy, hogy így megszégyenítetted!
Ezen Én is röhögtem régen...Timi is mindig nézegette az exek adatlapjait, meg, hogy kinek mit kommentelek...

Egyik héten is írtam facebook-ra, hogy milyen csini a gamestar-os stand-os csajszi, erre meg ír egy ilyet, hogy legalább ne ilyen nyilvánosan mondtam neki, hogy befetéma van...
Túl kevés dolguk van a nőknek, hogy olyanokat néznek, kit lájkolok, vagy kommentelek fb-on?
. . na mentem is vissza
Háát, inkább a Timit
A motort?
Reggelt mindenki hát már elég hosszútávú a kapcsolat. Éppen pénteken leszünk 4 éve együtt el is viszem a Trófeába, had örüljön

ábrus ne bántsál, tudod, hogy későn már mindenfélét összehord az ember
"az se utolsó szempont, hogy az asszony is imádja "

ha hosszú távra tervezel ez nagyon fontos szempont
Na mentem be kell rendezni 100főre a kajáldát 2-től forgatnak majd benézek.
És elromlott a csapom nem lehet elzárni a meleg vizet.
Hát kitalálom hogy legyen hétvégére kiderül akkor megyek hozzá.
. . .
Az nem baj ha nagyobbat csinál,csak mindkettő egyforma legyen,akkor nem fog félrehúzni.Együtt kell kimarni,akkor egyformák lesznek.
. . . . . .