Jajj de nagyon fáradt vagyok . Mint 1 öregember aki nem tud menni. jajj de fáj a térdem majd be kakkantok. Mi van mi amúgy? minden ok fej nem fáj cipő nemszorít?
Állítólagosan nem ért el a főnöknő telefonon - mintha az e-mailemet nem tudná - és hát keresett mást a helyembe. Ez több okból is fura, lévén, hogy pont olyan ember vagyok, akit hajnali 1-kor is el lehet érni, akármikor felveszem a telefont és sose vagyok kikapcsolva, a másik meg, hogy amikor felhívott aznap reggel, amikor már Én is terveztem hívni, hogy na mikor mehetek a pénzemért és megbeszélni a következő hónapi rendet, akkor elért telefonon...a másik srác aki benn van, meg azt mondta a főnöknőnek, hogy ÉN azt mondtam a srácnak, hogy nyugodtan keressenek mást....
Szóval gyakorlatilag kitöröltek a rendszerből, de hogy miért azt nem tudom. Amikor hívott a főnöknő, egyből ugrottam és mentem melózni, bevállaltam mindent 15 óra után 15 óra, meg ilyenek...másik sráccal is mindig jófej voltam, cseréltem műszakot ha épp megkért rá, mindig rendbe tartottam a kávézót, jól végeztem a munkámat, főnöknő is szeretett...sajnos ilyen patkányok az emberek. Milyen jól is jönne most a kávézós meló!...
nekem is iylenem van,es valos az adat.mint mar irtam,en is elertem ezt a sebesseget. termeszetesen a fomra 1-es palyan mertem,mert hat ugye kozuton az ilyen tilos:)
Épp keresnek beugrós pincért mellettünk, kicsit odébb cukrászda 110/15nap. csak nekem egy százas a kaja, lakás, járművek, egyébb, magyarán hogy maradjon is + váratlan kiadások= 140-150et beszippant az élet, és nem tettem félre.
Én is furcsálom. Ha hajlandó lennék költözni már régesrég 1,5X ennnyiért melózhatnék. De én Budapestet nem birom. Túlzottan nagy és nyüzsis.
Itt úgy hogy Kingáért bemegyek a belvárosba, és hogy a Debrecen táblától 6 km-re van a házunk 30-35 perc alatt otthon vagyok.
pici pénz, szar meló.
Itt az ügyfélszolgálaton folyamatosan keresnek embereket. Nem állományba, hanem bérlőcégen keresztül. kb. 130 e bruttó az első fél év után. Addig csak minimálbér körül. az éves kereseted 30 % az éves prémium kerret, amiből egyéni és csoport teljesítményalapján részesülsz. (ez csak az első év után) Cafeteria 320 e/év.
Kiválló kommunikációs készség, minimum érettségi (kereskedelmi, és/vagy felsőfokú végzettség előny), magas szintű számítógépes felhasználói tudás, stressztűrő képesség.
Egy meghallgatást eltudok intézni, de nem vagyok olyan szinten hogy döntsek személyi kérdésekben.
Szóval gyakorlatilag kitöröltek a rendszerből, de hogy miért azt nem tudom. Amikor hívott a főnöknő, egyből ugrottam és mentem melózni, bevállaltam mindent 15 óra után 15 óra, meg ilyenek...másik sráccal is mindig jófej voltam, cseréltem műszakot ha épp megkért rá, mindig rendbe tartottam a kávézót, jól végeztem a munkámat, főnöknő is szeretett...sajnos ilyen patkányok az emberek. Milyen jól is jönne most a kávézós meló!...
Itt úgy hogy Kingáért bemegyek a belvárosba, és hogy a Debrecen táblától 6 km-re van a házunk 30-35 perc alatt otthon vagyok.
Itt az ügyfélszolgálaton folyamatosan keresnek embereket. Nem állományba, hanem bérlőcégen keresztül. kb. 130 e bruttó az első fél év után. Addig csak minimálbér körül. az éves kereseted 30 % az éves prémium kerret, amiből egyéni és csoport teljesítményalapján részesülsz. (ez csak az első év után) Cafeteria 320 e/év.
Kiválló kommunikációs készség, minimum érettségi (kereskedelmi, és/vagy felsőfokú végzettség előny), magas szintű számítógépes felhasználói tudás, stressztűrő képesség.
Egy meghallgatást eltudok intézni, de nem vagyok olyan szinten hogy döntsek személyi kérdésekben.