Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerezz fuvart. Nekem van ótóm, te meg gyössz velem pakolni.
Hideg van, ne csodálkozz rajta...gondolom nem mai az akksi.
Mond meg neki, hogy mondja meg a főnöknek, hogy feléért megcsinálom a dolgokat, szakirányú papírjaim is vannak
Elég neccesen teker az autóakkum 4-5nap állás után Nincs valakinek egy nem full gatya 45-öse?
Én leírtam. miánál dokában is valami naplopó kb füvet vág annyiér, h zsolti is örűne
Én leírtam. miánál dokában is valami naplopó kb füvet vág annyiér, h zsolti is örűne
Találjunk már ki valami okosat basszus. 2 fiatal okos szemrevaló legény, nehogy már ne tudjon kezdeni valamit magával!
okés!
Ja, ahogy emre írta. Én jumper+elem ki+negyedóra módszert szoktam.
Táp legyen kihúzva, kikapcs NEM ELÉG!
Úgy legyen..
Ádi te írj fel a randioldalra.
Jóképű sármos úriember kényeztetne.
Remélem Mius nem olvassa.
Nem. 50 % fel sem veszi
Hiányzik az "E"m
Gyakorlat?
Nem sikerül?
Összefogunk, beszórólapozunk mindent, cégeknél beajánlkozunk, akármit bevállalunk, majdmegolduk-alapon, és dől majd a lé!
CPUID: 00100F43
PATCHID: 00B6

Ezt az üzit írja ki egész pontosan! most olvasgatok róla megint..
Rövidre zárom a cmos részt? írsz erről picit ha szépen megkérlek? Csak olvastam róla, de nem csináltam még
Nem tudom. Kaptam egy visszajelzést, hogy köszi, megnézzük a többit is és értesítünk..nem igazán nézem már, hogy mit ad, csak adjon valamennyit...legalább tavaszig legyen valami, akkor belevágok a kertészkedésbe nagyon!
Meki mit fizet?
Nem tom, ilyet még nem láttam... a 2-3 perc mindenképp hiba, az nem lehet üzemszerű. Én resetelném az alaplapi biost, hátha a W7 télleg belebarmolt (vannak mostanában ezek a green-baromságok)

Egyedfejlődésem ama korai szakaszában (mikor még vindózt használtam) sem töltögettem frissítést soha, csak a service pakkokat, mikor kijöttek. 20 év alatt megtanultam a legfontosabbat: ami műxik, azt nem baxtassuk
Meg mert az ATI jobb HD4850
Na végre fenn van a napfogyatkozás nézhető minőségbe, már lesem is!
akkor nem Nvidiát kell venni, mert az ATI kártyákon már van
pl 68xx sorozat
Mindig felteszem...persze előtte azért megnézem, hogy mit akar felrakni. Sose volt még gondom ebből...