Kurvabót? Buliii ! ! ! ! ! !
Egybéként tartván Nyíregy felé rendszeresen rácsodálkozok egy 'pillangóra' aki extrém durván szép, és nem ez a tipikus lerohadt ribanc. Nem is értem az ilyen mér útszélén strihhel.
Én "masszázsszalont" akartam. már lányok is lettek volna, több szobás lakás kell azt kész. vidéki csóró széplányok, mindenkinek megfelelő leadó, és mindenki boldog. 10/óra, 5leadó, nekik jó, mert van védelem, nekünk jó, mert jó, az emberek meg jönnek! tutiszáz. exem anyja sima masszőz volt, a telefonálók fele mégis bekérdezte h extra van-e, volt aki már ott, és volt aki álló fasszal megfordult az ágyon.. jobb mint a sima kurva mert izgibb!
egyébként én már ezt meg is terveztem. átmész ukránba. megveszed a cigit.
valaki més utánadmegy, és az általad az erdőben elhullajtott cigit felszedi. (sokan azon buknak le, hogy már a boltos ahol megvetted lejelenti. Már várnak a határon.)
Fogsz 10-15 m3 háztartási szemetet, és felöntöd vele a Tiszát, aminek a közepébe nájlon zsákba elhelyezet a 6-8 száz karton cigit.
(Szólsz az RTL klubnak is, hogy legyen hírverés. )
valahol egy félreeső részén a Tiszának lehalászod, és kész is. Jó mi?
Durva, mi? és tök jó motor. (annyi garival mint egy hyosung.. ) És az milyen durva, hogy egy gurigáért válogathatsz az extrás busák között! 700ért meg tl-r vagy mille van! őrület.
Egybéként tartván Nyíregy felé rendszeresen rácsodálkozok egy 'pillangóra' aki extrém durván szép, és nem ez a tipikus lerohadt ribanc. Nem is értem az ilyen mér útszélén strihhel.
valaki més utánadmegy, és az általad az erdőben elhullajtott cigit felszedi. (sokan azon buknak le, hogy már a boltos ahol megvetted lejelenti. Már várnak a határon.)
Fogsz 10-15 m3 háztartási szemetet, és felöntöd vele a Tiszát, aminek a közepébe nájlon zsákba elhelyezet a 6-8 száz karton cigit.
(Szólsz az RTL klubnak is, hogy legyen hírverés.
valahol egy félreeső részén a Tiszának lehalászod, és kész is.
Nagytételben persze...
Fujitsu Siemens SCENICVIEW B17-2
Poti:
ha van annyid ilyen célra, akkor tényleg nem sok