Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egy kicsit apad a tartozás és lesz kp-m, újítok egy hűtőt rá, még egy 2GB-s memóriát és meghajtom a proci 3.6-3.7-re. Az még biztonságos. Fasza tápom van
Pécsi közlekedési, a lábujj nyerő,már csak egy kicsit dagadt. Csak az a gáz,hogy valszeg rosszul forrt össze,mert alapesetbe nem ér le a talajra,hanem felfelé mutat kb 45 fokban.
De már így marad,erre a kis időre kár összeszabdalni.
nekem 9500GTm van v mi,de az csak 70 fokos ugy,h fel centi szellozese van.
sok, de a 4850-es szériában rengeteg a forrófejű
vazzeg,de orulnek en is egy oylan tablanak! par eve el akartunk lopni haverommal egy mindket iranybol behajtani tilos tablat. faszan volt nalam kombinalt fogo,csavarhuzo minden. pedig inni mentunk.(akkoriban mindig votl nalam egy iylen ,sosem lehet tudni alapon). szoval jol feltoltottunk a garatra,es elindultunk haza.magyarazatkepp, en az ellenkezo iranyba indultam,elksertem haveromat,mert megmagyarazta,h az nekem jo lesz.en elhittem neki:D szoval meglattam a tablat,lattam,h az senkinek nem kell,mert nem forgalmas ut volt,senkit nem zavart a hianya,stb stb stb. (24 ora alatt 5 auto fordul meg azon az uton). hajnali 2-4 kozott volt.leszereltuk,es elindultunk vele.erre lelassit melelttun kegy auto.gyorsan eldugtuk a tablat.auto visszatolat,azt modnta adjuk oda neki. mondom mit, erre elovillantotta a jelvenyet. hat mondom ez nem igaz.egy kietlen tajon ejjel ekkora mazlit,h pont egy rendor jojjon arra.ez mar pofatlansag fortunatol. hozza kell tenni,se elotte,se utana egy rohadt lelek se jart arra.kiveve egy masikat.igazotlatas volt,felirta az adatainkat,majd mondta,h tegyuk le a legkozelebbi jelzotablahoz,mert most nincs kedve bevinni a kapitanysagra.mi leraktuk,megkerultuk a haztombot,es mire visszaertunk,eltunt.szoval azota ugy dontottem,nem kisertem a szerencsem.nem lottozom,nem jatszom,es nem lopok
PkZrt? a Zrt-t még értem de a Pk-t nem igazán. Mizzu? hogy van a lábujjad?
Cső! Ez már nem Volán! PkzRT
sajna azt,h az alkohol semlegesiti a gyogyszer hatasat.es ha kihagyok egy napot,akkor buktam a kurat,es kezdhetem elorol...
Elképzellek, ahogy bizton állítód, hogy háderendőrúr ne legyen ilyen szigorú, itt haljak meg ha ez reggel má' itt vót
majd elfelejtettem! ha nem velem tortenik,el se hiszem,h letezik ilyen:DDD
nag yatalakitasok vannak most szegeden.le van zarva felsav az egyik forgalmas sugaruton.kozel dolgozok hozza. a lezaras miatt a mellekutakra tereltek a helyijaratokat is.reggel beerek,leparkolom az autot.du 4kor megyek erte,latom kint van a megallni tilos tabla.kicsit leesett az allam gondolkozom,h most mi van?utanajartam kicsit a dolognak,mert ezt tuti nem lehet kimagyarazni,h biztos ur haljak meg ,reggel meg nem volt ott a tabla.TORVENY irja elo,h az ujonnan kihelyezett tablat letakarva kell kitenni 24 oraig.majd 24 ora elteltevel lephet hatalyba.ezek meg kibasztak oda,oszt' annyi. na nem sokaig volt kint a tabla,csak par hetig.
Szevaaa Volános
Írt egy srác, akinek ugyanilyenje van és nincs benne AC pumpa
Hááát ez ilyen kártya alapon is 80 fokos...lehet majd kerítek rá valami jobb hűtést. Ezt a kártyát akkor vettem amikor meghozták Mo.-ra. Minden kártyát vert akkor! 8800GT volt az ellenfele, amit nagyon megalázott
Sziasztok!
fasza ötlet! én is biztos besírnék. Bizti találgatott, mikor csomagolta ki...mik voltak az ötletei?
szegeden a mars ternel beraktak egy + lampat.egy mellekutcabol eddig lehetett jobbra-balra menni,most a lampa miatt csak jobbra. mi kollegava lallunk a pirosnal,erre 6 auto at a piroson.nem eppen atvaltott pirosra,mar jo ideje piros volt.csak pislogtunk.a 7. meg kikerult minket,es balra elment.az isten orizte,h nem lett baleset.ma is majdnem elutottem egy aliglatokkiazautobolerosenfogomakormanyt nenit,aki nagygazzal elindult balra.hat nem szamitottam ra. persze a nagy narancssarga forgalmi rend megvaltozott tablat basznak kirakni...
kizart!a tied fixen AC pumpas.nem is tudok olyan gyorsasagi motort mondani,ami nem AC-s,hanem ejtotankos.
nem sok az egy picit?foleg terheles nelkul?
Azt hittem h csak az enyém nyom be 1 lityit 1000 km-en
Szülinap ? Egyik havernak is most ünnepeltük nemrég a 30-asát!
Csak halkan írom,de nagyon halkan,: loptam neki egy 30-as sebességkorlátozásos táblát
Bontogatta az ajándékait,de mikor ehhez ért nemhogy fülig ért a szája,hanem majdnem körbeszaladt a fején
Igen? Hát szerintem elég, hogy is mondjam... low quality
mesélj valami vicces sztorit! Olyan jókat szoktam röhögni a kommentjeiden
na EZ gyonyoru! szolok asszonynak,haha nem vett emg karacsonyra semmit:)
szelepszarszimmering.valoszinu kokemenyek,es "elfolyik" mellette.
amugy az enyem kb 1L/1000Km, de faszan megy.majd ha lerohad,kap egy uj blokkot es kesz.nem erdemes felujitani.
Öblögetés,házi pálinkával,gyógyszerrel,vagy bejön neked is, vagy nem ,max kiesik az emlékezetedből 1 betegen töltött nap.
Mit veszíthetsz?