Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . Most szólt a volt asszony hogy most halt meg a nagyanyja mivel én is családtag voltam vagyok jól lelombozott.
Dolgozok is még 2,5 nap forgatás eléggé elment a kedvem most mindentől mert nem tudok elmenni elköszönni tőle... .
Blueboynak: előzmény
Adnák ezeket, vmelyiket+kp. Amúgy vannak hülyék, cserélnének mindenféle szarra, de nem kellenek. ez érdekelne, talán
Pocet nem fogy?
Az eBay-en nem találtam ilyen olcsót, hol keressek?
Na újra vagyok, a pontos géptípus,mert kiderítettem:
IBM T42 Intel pentium 1.66, 1,5GB ram, Wifi, Bluetooth, Ati 7500 vga, billentyűzetvilágítás, cd-dvd-rw, teljesen új 9 cellás li-on akku. Ja magnéziumház, gumirozott borítás. Ér ez kb 40-50-et?
Email címet tudsz adni, mert a neten nem találok...
Megyek hólapátolni. (Kingánál nem kell? )
Még egy-két kérdés:
- a hengerekben nem látszik a hónolás, tök fényes az egész ez így normális kb 60 000 Km után?
- a dugattyúkon a közepén egy foltban fényesre van kopva ill. van amelyiken hosszanti barázdák vannak(máshol kopás nem látszik rajtuk) ez arra utal, hogy a dugók megragadtak egyszer?
Járható út az is hogy Ausztriából behozni egy komplett gépet mert az sem komoly összeg. (párszáz euróért vannak egész jók) Akkor lesz egy rakás alkatrészed is és ki is tudod próbálni hogy milyen mielőtt megveszed.
Egyébként a Yakomotonál Szilveszter készséggel áll a rendelkezésedre mert ott megkapsz mindent, de otthagynád egy komplett motor árát.
Köszi! Azért ennyire drágára nem számítottam
Akkor keresek egy blokkot.
Nem van meghívó.
Egy blokkot megkapsz kb:50e-ért és minden benne van. Aztán annak a cuccait belerakod a tiédbe. Olyan kell ami kintről behozott, még a vázban van és indítható. (a bontókat felejtsd el)
. . . . . . . . . . .
tök jó én már láttam a film 9x%át csak szakaszosan nem 1be és nem kronológiai sorrendbe
A gyári csapágysor esélytelen, gépműhelyben kell érdeklődni de köszörülni is kell és azt nem sokan csinálják (mert sokkal keskenyebb a csap mint az autóké) azonkívül 80e körül készülhetsz. Gyűrűgarnitúra kb 60e. (keress egy blokkot)
Állítólag ki lehet mérni
Egy másik használt blokknál nem derül ki, hogy eszi-e az olajat vagy hogy milyen állapotban van első látásra szerintem.
Igen gyalog, Meló héten kiderül. Tomi 225:45:R17
Megnézem van e meghívóm.
Elsütöttem a kommentek között a Totalcaron is amikor megjelent a Csikós-Ponton dupla dvd és ajánlgatták akciósan hogy már rendelhető. Volt ám felháborodás! (aztán később a többség leszedte torrentről) Nekem nincs meg mert nem érdekelt.
kimérve? Hát az ilyen precíz masináknál szerintem elég esélytelen. Ábrinak mint mindig most igaza van.
Blokkcsere. Olcsóbb, gyorsabb, kevesebb orális sex, stb.
Mi arra gondoltunk, hogy a csapágyakat megvesszük újban, a hengersort+dugókat+váltófogaskereket használtan, de kimérve.
Kb mennyibe kerülnek a csapágyak ill. dugattyúgyűrűk?
baszki te a vágatlan anyagot akarod letölteni?
Egyébként amint elérhető elküldöm neked a torrent fájlt, hogy letöltsd. (engem is érdekel, én is letöltöm majd.)
(tudtam hogy számíthatok rád!