én mikor kivették a varratokat bementem edzeni a medencébe, csak azzal a lábammal nem tapostam, meg tempóztam, aztán mikor egy hónap után kiszedték a felső csavart, lehetett elkezdeni terhelgetni (de már mankóval robogóztam ) szerintem egy ilyen kartémánál egy-másfél hónap után már fog vele markolászni ezt-azt, azért ez nem egy láb, amin 100kiló van úgyh, kenyeret kenni viszonylag hamar tudni fog
az kevesebb mint a fele a költségnek. csak az emberek jellemzően maguknak is hazudnak, mennyibe kerül akár a kocsi, de főleg a motor hogy háát, csak ennyi, meg ja, csak annyi, aztán átgumizások, olajcserék, szűrők, fogyó folyadékok, akkor aki nem vidéki, annak a mosatások, pár autópályamatrica, egy-két extra távú túra, és 1-2 évente valami nagyobb lélegzetvételő dolog. És ezt egy 3-4-5éves kocsi is pont így csinálja És akkor olyan biztos kezü, óvatos vezető voltál mint én, hogy semmi bírság nem volt
No para !
szerintem 1 max 1,5 hét és már nem fog annyira fájni, hogy ne tudj rátartani vele egy kenyérre, hogy megvajazd, vagy nebírd el vele a vajas piklit.
Mennyire szabad terhelni? (nekem nem engedtek teljesen a lábomra állni 2,5 hónapig)
14.700 a törlesztő havonta, évente egy százast rákölt az ember a kocsira, ha bevallja ha nem, az majdnem havi tíz, az 25, benzin 5-10 között, bizti + adó havi 5 átlagban
Aha. Akkor megnyerte most az első számú próbagyermek után a másodikszámút személyedben. Szerencséd a szerencsétlenségben, hogy hatalmas bajod azért nem lett. Viszonylag szerencsésen úsztad meg.
Volt egy aki odáig volt érte, azóta se jelentkezett xD Nekünk az lenne a jó ha valaki olcsóbb kocsit ajánlana,ami pár évre kiszolgál minket,és adnak kp-t mellé. De helyette meg olyanok jelentkeznek,hogy beszámítják, és hogy dobjunk mi rá. pl. 1.8as passat 2000 azt ,hogy ha rádobunk 2-3kilót oké a szitu. De igazából nem is nagyon akarjuk eladni, csak ha mondjuk elmegy, meg ha muszáj lesz,anyagilag
Acetilénnel az utolsó altatása lenne a betegnek. Orvosi acetilénről nem tudok, olyan van hogy tisztított de azt sem ilyesmire használják.
Orvosi OXIGÉN az van, altatásra meg 50-50, illetve 70-30%-os Dinox-ot (dinitrogén oxid) használnak. Ez Eü.nitrogén-oxigén keverék cseppfolyós halmazállapotban tárolva. (ilyen van a NFS-es hülyegyerek nitropalackjában is, meg a habszifon patronban is)
hát, ilyen árak mellett ezt valami spannak adni érné meg, kölcsönadásival beletettem 3 kilót, hátravan mééég egy 3kiló szerinted, mi reális kp-ban, hogy odaadjam?
Aktívok a sünök az idén, pedig amúgy rejtőzködő fajta
szerintem 1 max 1,5 hét és már nem fog annyira fájni, hogy ne tudj rátartani vele egy kenyérre, hogy megvajazd, vagy nebírd el vele a vajas piklit.
Mennyire szabad terhelni? (nekem nem engedtek teljesen a lábomra állni 2,5 hónapig)
Akkor orvosi célra azt abszolút nem használják? (leszámítva azt amikor a TMK -sok fűtéscsövet javítanak.
Orvosi OXIGÉN az van, altatásra meg 50-50, illetve 70-30%-os Dinox-ot (dinitrogén oxid) használnak. Ez Eü.nitrogén-oxigén keverék cseppfolyós halmazállapotban tárolva. (ilyen van a NFS-es hülyegyerek nitropalackjában is, meg a habszifon patronban is)
bizti telj. adó max 100 egy évre. (de 40-50 körl illene megálljon, az csak havi 4-10 e Ft.
illetve az lett volna hülye aki otthagyja annyiért.
hirdetés alapján nem jelentkeznek érte?