a nevnapomat szin jozanul unnepeltem.a 30. nevnapomat
gyogyszert szedek,es meg egy konyakosmeggyet se ehetek.meg 2 het van hatra.tokom kivan.itt a forraltbor szezon,meg a puncs,raadasul a szegedi karacsonyi vasarban vmi extra finom,es en csak nezem.
hehe sok rutinból vezető. Ettől nem messze van az otthonom. Eddig a fekete vonal irányába lehetett csak menni a metró építése miatt. MOst elkészültek az úttal és még mindig átmennek a szembe sávba
en tamogatom.mint a cikk is irta,kulonvizsgaval vezeteto csak.egy simsonon nem fogod eldonteni,h erdekel-e a motorozas.egy 125-os 2T-n mar igen.es inkabb legalisan,mint illegalisan.mert mig nem adsz ki 100Ezret egy Ak-ert, addig sztem kiadsz 25-30-at,h megtudd,a te mufajod-e ez. + egy 125-os robogoval mar elore lehet menni a sornal anelkul,h anyaznanak az autosok teged,mert nem haladsz sehova.
javaslom az urbalegends.hu-t. ott le volt irva,h ez kamu.semmilyen rendorsegi bejelentes nem tortent ezugyben.nincs illegalis veseoperalo muhely a probafulke alatt...
ez az edesito dolog .... sosem fogom megerteni.inkabb eszel muanyagot,h ne hizz,mint egy termeszetes anyagokbol eloallitott cukrot. ne erts felre,nem ellened iranyul,de anyamat is lebasztam miatta. legyen akkor mar inkabb nadcukor.dragabb,de egeszsegesebb,mint a repacukor.raadasul lassabban bomlik le,igy nem lesz hirtelen hianyod.meg egeszsegesebb a szolo,v gyumolcscukor.csak annak a cukortartalma kisebb (kevesbe edes). en mar egy ideje csak nad (barna)cukrot eszek.
en inkabb eredeti w7-et hasznalok.jobban mondva szurke eredetit se aktivalo nem kell,se semmi.csak feltelepitem,beirom a kodot,es kesz.teljesen legalis.
Az elsőn éppen megálltam és lévén, hogy életem első snowboardozása volt, így MOCSKOS mód fájt a lábam - ezért a fej a másodikon meg épp még csúsztam miközbe fényképeztek, próbáltam nem elesni szóóval KABBE!
Megnézem a narnia krónikái 1-2-3-at...és közbe csináltam uncle benst.
HD4850-es ati-m van, úgy felpörgeti játék közbe a ventit, hogy lenn hallja anyám...ezért is jó az állító. Most, hogy csak firefox meg msn megy, 87 celsius fokos.
gyogyszert szedek,es meg egy konyakosmeggyet se ehetek.meg 2 het van hatra.tokom kivan.itt a forraltbor szezon,meg a puncs,raadasul a szegedi karacsonyi vasarban vmi extra finom,es en csak nezem.
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Megnézem a narnia krónikái 1-2-3-at...és közbe csináltam uncle benst.
milyen az új catalyst?