Drága Ábrus! Ha most forgatnak épp hibás jeleneteket újra, esélyes, hogy letöltöd már torrentről?
Erről az Űrgolyhók jutott eszembe, mikor megnézték a kalózkazin minek kell jönni. . .
Üdv Urak!
Túl nagy olajfogyasztás(1700Km/1L) meg kuplungzörgés miatt szétkaptuk a blokkomat és kiderült, hogy a főtengelycsapágyak és hajtókarcsapágyak kuka , a váltóban az 5. sebesség fogaskereke szintén ezenkívül még a hengersor és a dugattyúk is esélyesek, hogy csere érettek szóval kisebb anyagi csőd
Kérdésem, hogy hol lehet új csapágyakat venni?
BitteDanke
Nem zavar ha elavul. Az asszony meg már akkor mondta hogy vegyem meg amikor beszéltük.
Egyenlőre úgy döntöttem hogy nem olyan sürgős, a kasszafeltöltés fontosabb tavaszra.
Nálunk ilyen T42-es Thinkpad-okat használnak.(ezt is használnak) (egy párhetet mikor tesztelni jártunk én is használtam) Nagyon jó irodai/netezős gépek, viszont ahoz képest milyen lassú, sokat kérnek érte. Én tuti nem adnék 25-nél többet érte, de ezekért még a 40 körüli pénzt minimum elkérik. /talán 30 a ram miatt/
A gond, hogy a piaci részéhez annyira nem értek. Csak a neten lévő hírdetésekre tudok támaszkodni, meg a józan (általában ) eszemre.
Erről az Űrgolyhók jutott eszembe, mikor megnézték a kalózkazin minek kell jönni. . .
Túl nagy olajfogyasztás(1700Km/1L) meg kuplungzörgés miatt szétkaptuk a blokkomat és kiderült, hogy a főtengelycsapágyak és hajtókarcsapágyak kuka
Kérdésem, hogy hol lehet új csapágyakat venni?
BitteDanke
Egyenlőre úgy döntöttem hogy nem olyan sürgős, a kasszafeltöltés fontosabb tavaszra.
Michelin Alpin
175/70 R14
Van már monitorod?
A gond, hogy a piaci részéhez annyira nem értek. Csak a neten lévő hírdetésekre tudok támaszkodni, meg a józan (általában