Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1700 km/ 1 liter annyira ahogy hallottam másoktól nem olyan rettenetes !
Egy kipróbálható blokkot vegyél. Amit felsoroltál az 200-250e Ft.
Drága Ábrus! Ha most forgatnak épp hibás jeleneteket újra, esélyes, hogy letöltöd már torrentről?
Erről az Űrgolyhók jutott eszembe, mikor megnézték a kalózkazin minek kell jönni. . .
Nem rossz. Van torrentje valakinek hogy honnan lehet leszedni a filmet?
Üdv Urak!
Túl nagy olajfogyasztás(1700Km/1L) meg kuplungzörgés miatt szétkaptuk a blokkomat és kiderült, hogy a főtengelycsapágyak és hajtókarcsapágyak kuka , a váltóban az 5. sebesség fogaskereke szintén ezenkívül még a hengersor és a dugattyúk is esélyesek, hogy csere érettek szóval kisebb anyagi csőd
Kérdésem, hogy hol lehet új csapágyakat venni?
BitteDanke
ebbe is van anyag. Ez is T42.
Nem zavar ha elavul. Az asszony meg már akkor mondta hogy vegyem meg amikor beszéltük.
Egyenlőre úgy döntöttem hogy nem olyan sürgős, a kasszafeltöltés fontosabb tavaszra.
arra nem jó a :
Michelin Alpin
175/70 R14
Mire elavul megtudod venni. Mesél róla az asszonynak. Hátha megveszi karácsonyra.
vító
Melóhely?
Milyen kocsi?
És addig gyalog?
Amikor beszéltük 69.900 volt, most:link (jó az irány)
Jelentem, elakadtam. És a gazdasági helyzetemre való tekintettel, elrakom az ótót, minthogy gumit vegyek. Ha elolvadt a hó majd előveszem.
Az ezres FZR szelepfedele és a lánckerékfedele is magnézium.
Gazdasági szempontokat figyelembe véve egyenlőre nem vettem.
ezek még jó anyagból voltak összerakva
PUPU-PIHI !
Lefekszek aludni 1 kicsikét.
Ábrus!
Van már monitorod?
Nálunk ilyen T42-es Thinkpad-okat használnak.(ezt is használnak) (egy párhetet mikor tesztelni jártunk én is használtam) Nagyon jó irodai/netezős gépek, viszont ahoz képest milyen lassú, sokat kérnek érte. Én tuti nem adnék 25-nél többet érte, de ezekért még a 40 körüli pénzt minimum elkérik. /talán 30 a ram miatt/
A gond, hogy a piaci részéhez annyira nem értek. Csak a neten lévő hírdetésekre tudok támaszkodni, meg a józan (általában ) eszemre.
nem mindegy milyen iphone. Úgy változik az ár.
NA mi van?
ezeöccá