Használtat nem veszünk pc-ből. Legalábbis én nem. Na de a leendő konfig:
- asrock vagy gigabyte-ból az 1156-os szériás
- a procit majd akkor eldöntöm, de valamelyik közepes corei7 vagy erősebb corei5 mellett döntök - legalábbis egyenlőre így gondolom
- 1333-as DDR3-ból 4 GB
- egy ZAJTALAN ATI, a jobb fajtából
- FSP táp, mert nagyon bevált, talán ugyanebből a bluestormból egy erősebb
AM2+ alaplap, ez kezeli a DDR2-es ramokat, meg egy AM3-as quad proci, ezt most minimális ráfizetéssel meg lehetne oldani, de kevés jó lap van már olcsón ez pl jó lenne
nem csodálom. hazajöttem, begyújtottam.
kimentem fáért, és a hótól vizes lett a kezem. megfogtam a garázsajtó kilincsét, és hozzáragadt a kezem. Qva hideg van. Hazajöttem csak 19 fok volt a lakásban. Mosmár 27.
Sziasztok!
Pont ebben a pillanatban törtem ezen a fejem. Főleg a memória miatt gondoltam rá, hogy nem kéne talán. Nem is tudom, alaplapokhoz nem értek semennyire se sajna. El tudom olvasni, hogy mit tud az alaplap, az alapján választok többnyire. Milyen memóriát tud kezelni, sata, usb, hang milyen van rajta, hálózat része milyen. De nem tudom most pl. milyet vennék. gamer gép lenne, egyértelműen. Ezt eladnám 60-70 körül...ez lenne az alapja pénzből. Persze ez pusztán elmélet egyenlőre!
Most vett házat elmondta vagy kétszer hogy már van fürdőszobatükre ,de nem is érti hogy nem vettem észre mikor már többször is jártam nála.
Újjabb akcióra készülök,nem sokál sírásós szülinapi bulira megyek
Ilyen táblát is láttam már mikor felbontják az utat,háromszög alakú,egy ásós pasas van benne egy földkupaccal
ezt tuti nem magyaraztam volna ki.se tanum,se terfigyelo,se semmi.csak az,h egy foldbe szabalyosan leszurt tabla(meg csak nem is egy odadobott vmi) 8 oraval ezelott meg nem volt ott.en se hinnem el.ja ,es mivel 4 ora utan mar reg zarva a hivatal,csak az en autom allt ott
masnap reggel mar nem alltam oda,de egy csomo auto ott allt.oket nem zavarta:) en egyszer alltam mar veletlenul tilosba(elneztem a tablat,es 5 meterrel a parkolasi zonan belul voltam), meg egyetemista koromban,es megbuntettek.meg a mai napig megvan a csekk valahol.pedig ennek mar 10 eve.szep kis mikulas zacsko volt. a zacsit is megoriztem. aztan most par evvel ezelott megtalaltam,es raraktam a falumban haverom autojara,aki tilosban parkolt.az meg ment az autojahoz,es tagra nyitl szemekkel figyelte a buntetest latnod kellett volna az arcat.egy faluban ,a sajat falunkban megbuntetik tilos parkolasert egy szegedi parkoloceg buntetocedulajaval! azt az arcot persze miutan kibontotta,es elolvasta a rendszamot egybol tudta ki volt az
- asrock vagy gigabyte-ból az 1156-os szériás
- a procit majd akkor eldöntöm, de valamelyik közepes corei7 vagy erősebb corei5 mellett döntök - legalábbis egyenlőre így gondolom
- 1333-as DDR3-ból 4 GB
- egy ZAJTALAN ATI, a jobb fajtából
- FSP táp, mert nagyon bevált, talán ugyanebből a bluestormból egy erősebb
meghalunk ! ! ! !
ez pl jó lenne
kimentem fáért, és a hótól vizes lett a kezem. megfogtam a garázsajtó kilincsét, és hozzáragadt a kezem.
Sziasztok!
Újjabb akcióra készülök,nem sokál sírásós szülinapi bulira megyek
Ilyen táblát is láttam már mikor felbontják az utat,háromszög alakú,egy ásós pasas van benne egy földkupaccal
masnap reggel mar nem alltam oda,de egy csomo auto ott allt.oket nem zavarta:) en egyszer alltam mar veletlenul tilosba(elneztem a tablat,es 5 meterrel a parkolasi zonan belul voltam), meg egyetemista koromban,es megbuntettek.meg a mai napig megvan a csekk valahol.pedig ennek mar 10 eve.szep kis mikulas zacsko volt. a zacsit is megoriztem. aztan most par evvel ezelott megtalaltam,es raraktam a falumban haverom autojara,aki tilosban parkolt.az meg ment az autojahoz,es tagra nyitl szemekkel figyelte a buntetest