Nem elírás, ezt is belecseszték. A 86os fordomban volt abs, igaz kezdetleges, és az is kintről lett hozva anno. Bár abba már napfénytető, elektromos ablakok fedélzeti cucc...
Télleg, ASR 98as autóban? biztos, nem elírás? Főleg, mert ez nem egy erőgép... Az ABS is ritka volt akkoriban ebben a kategóriában.
No, nem akarom megvenni, csak érdekes.
Nah beütött a kehe. POTI és ÁBRUS Ti említettétek,hogy érdekelne a kocsi. Minél előbb légyszíves szóljatok, konkrét ajánlattal,hogy ki mit gondolt. Adok egy linket a kocsiról:
Ami le van írva nem kamu! Ha az lenne nem ajánlanám bátran. Az ár nyilván irányár, a Ti esetekben ez erősen alkudható
Meg persze, a kocsi beszámítás amit említettetek.
Légy szíves ha tényleg érdekel titeket írjatok valamit rá, mert lehet ,hogy kénytelenek vagyunk kereskedőhöz vinni, amit nem igazán szeretnénk, mert csak el lenne potyázva a gép.
Amúgy ha érdekel valakit miért kell eladni, emailen leírom, de azért így nem lenne korrekt ha ide beírnám.
L' Pöti, Te viszed túlzásba azzal a 80akárhány fokkal ott valami tuti nem jó. Nekem a 8600 GTS kb 50 fokos (azért kb, mert a linuxon nem méri semmi, de épp meg tudom fogni) ja és ez PASSZÍV kártya (rühellem a zajt)
Most egy 4850 már kiskerben 25 alatt van, ezért sem érdemes drága kártyát venni.
A másik oldalon mutatja, 67 fok a mag. Ezt csak az órajelek miatt tettem be
jó éjszakát.
48xx sorozatra is van nagyon baba.
Sztem AMD, olcsóbb alap, drágább mem és VGA.
Ha most venném, 2 hónap múlva meg lehet, tök mást.
No, nem akarom megvenni, csak érdekes.
Most voltam Almádiban pár hete, a Ramadában.
Pénteken megyünk partyzni.
- CPU Intel s1156 Core i7-860 2.80 GHz/8M/4 mag: 49.990,-
- DDR3 RAM 2 GB/1333 A-DATA: 9990,- x2
- VGA Sapphire Radeon HD 5750 1 GB DDR5: 28.990,-
- Chieftec 750W CFT-750 14CM: 27.500,-
160.000-ból megvan az új gép mindenestül. Nem is olyan vészes az ára mint amire gondoltam, és ennyi pénzért azért elég rendes gamer gépet kapok.
Nah beütött a kehe. POTI és ÁBRUS Ti említettétek,hogy érdekelne a kocsi. Minél előbb légyszíves szóljatok, konkrét ajánlattal,hogy ki mit gondolt. Adok egy linket a kocsiról:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/xsara/citroen_xsa
ra_1.4_sx_extra_felszereltseg.nem_tipiku-4336797
Ami le van írva nem kamu! Ha az lenne nem ajánlanám bátran. Az ár nyilván irányár, a Ti esetekben ez erősen alkudható
Meg persze, a kocsi beszámítás amit említettetek.
Légy szíves ha tényleg érdekel titeket írjatok valamit rá, mert lehet ,hogy kénytelenek vagyunk kereskedőhöz vinni, amit nem igazán szeretnénk, mert csak el lenne potyázva a gép.
Amúgy ha érdekel valakit miért kell eladni, emailen leírom, de azért így nem lenne korrekt ha ide beírnám.
Amúgy mi a szitu?
Most egy 4850 már kiskerben 25 alatt van, ezért sem érdemes drága kártyát venni.