Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapol win 7 dvd-t. Magát aktiválja
Hát tesókám nem szaggat 1 cseppet sem a cod semmi recenés nekem fasza verzióm van
HA nincs felrakva a ventispeed akkor 42 fokos
Jé, találtam ilyen mérő izét a linuxon is
A másik oldalon mutatja, 67 fok a mag. Ezt csak az órajelek miatt tettem be
Azt nem is mondta De stabil 5-6fps körül nem megy 45fok főlé ez a LÉNYEG
Azért az ne mond, hogy stabil 24 fps-ed van a black ops-ba, FULL grafikán, mert úgysemhiszemel!
Ha felkúrnám maxra a venti speed-et nekem se lenne 8x fokos
NA mentem Pupukázni mert 5 kor kelek ismét a héten utoljára ha minden igaz. .
jó éjszakát.
ja és cod bo alatt 1280x1024 be full 45 fok fölé sosem megy.
Na akkor részletezd kérlek, ha van kedved és időd.
Poti nekem alapon 38 fok alatt szokott lenni. 9600gt húzva ilyen hűtővel.
48xx sorozatra is van nagyon baba.
Már mész is a boltba megvenni?
Sztem AMD, olcsóbb alap, drágább mem és VGA.
Ha most venném, 2 hónap múlva meg lehet, tök mást.
Nem elírás, ezt is belecseszték. A 86os fordomban volt abs, igaz kezdetleges, és az is kintről lett hozva anno. Bár abba már napfénytető, elektromos ablakok fedélzeti cucc...
nem ünneplem
Kocsi teccős, holnap délután megkereslek, oks?
Télleg, ASR 98as autóban? biztos, nem elírás? Főleg, mert ez nem egy erőgép... Az ABS is ritka volt akkoriban ebben a kategóriában.
No, nem akarom megvenni, csak érdekes.

Most voltam Almádiban pár hete, a Ramadában.
Vagy épp hulla fáradt, és már be is aludt.
Pénteken megyünk partyzni. Céges évzáró. Kaja, pia, tánc, koncert.
Vágyik szegény egy kis melegségre, vagy egy tüzes bikára, de úgy tűnik, mindkettőből hiánya van, ezért a pulóver
- Alaplap AsRock Intel LGA-1156 P55 Extreme: 29.990,-
- CPU Intel s1156 Core i7-860 2.80 GHz/8M/4 mag: 49.990,-
- DDR3 RAM 2 GB/1333 A-DATA: 9990,- x2
- VGA Sapphire Radeon HD 5750 1 GB DDR5: 28.990,-
- Chieftec 750W CFT-750 14CM: 27.500,-

160.000-ból megvan az új gép mindenestül. Nem is olyan vészes az ára mint amire gondoltam, és ennyi pénzért azért elég rendes gamer gépet kapok.
Nah szevasztok srácok

Nah beütött a kehe. POTI és ÁBRUS Ti említettétek,hogy érdekelne a kocsi. Minél előbb légyszíves szóljatok, konkrét ajánlattal,hogy ki mit gondolt. Adok egy linket a kocsiról:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/xsara/citroen_xsa
ra_1.4_sx_extra_felszereltseg.nem_tipiku-4336797

Ami le van írva nem kamu! Ha az lenne nem ajánlanám bátran. Az ár nyilván irányár, a Ti esetekben ez erősen alkudható
Meg persze, a kocsi beszámítás amit említettetek.
Légy szíves ha tényleg érdekel titeket írjatok valamit rá, mert lehet ,hogy kénytelenek vagyunk kereskedőhöz vinni, amit nem igazán szeretnénk, mert csak el lenne potyázva a gép.
Amúgy ha érdekel valakit miért kell eladni, emailen leírom, de azért így nem lenne korrekt ha ide beírnám.

Amúgy mi a szitu?
L' Pöti, Te viszed túlzásba azzal a 80akárhány fokkal ott valami tuti nem jó. Nekem a 8600 GTS kb 50 fokos (azért kb, mert a linuxon nem méri semmi, de épp meg tudom fogni) ja és ez PASSZÍV kártya (rühellem a zajt)
Most egy 4850 már kiskerben 25 alatt van, ezért sem érdemes drága kártyát venni.