+ 1 pont
(ahelyett hogy jót röhögsz inkább csillogtatnád műszaki tudásod és autós tapasztalatod)
1, néha mikor lámpánál üreset kapcsolsz 4-5 mp-ig szép alapjárat van, majd 3 mp ingadozás, és lefullad
2, időnként nem hajlandó húzni, torpan
3, folyamatosan tartasz egy sebességet és fordulatot, beledadog (na ezt nagyon ritkán csinálja)
4, mielőtt bekerült az etanol elektronika csinálta ezt (5-öd ilyen sűrűn), mikor benne volt SOHA, majd pedig most ismét csinálja, csak sűrűbben mint előtte (lehet a hideg miatt sűrűbb)
Ami történt: gyertyacsere nemrég (kb, 1,5 e km), még az etanol ideje alatt. üzemanyag szűrő csere volt 2 e km-el ezelőtt.
tegnap EGR és MAP szenzor tisztítás történt meg + kontakt spray-vel átfújkáltam az injektor csatlakozóit, és a kopjuter csatijait és a termosztát érzékelő csatiját. Még tiszta benzines, időszakában 2 alkalommal hibát olvastunk ki belőle. 1-es henger szegény keveréke volt hiba mindkét esetben. kompresszió mérésnél az egyik hengerben magasabb kompressziót mértünk (a szerelő szerint kopott gyűrű miatt) Más hirtelen nem jut eszembe. Na, főnök? 5-let, hogy még házi körülmények között mit tudok megnézni?
Ja, és a lent jelzett cső össze van kicsit repedve.
Bajoroknál C15 meg Evasion munkásautóink is voltak diselesek.Szerettem öket,tették a dolgukat nap mint nap,vezette boldog boldogtalan.Strapabiró autók.Csak elektromos gondok voltak velük(elektromos ablak,központizár,kapcsolók),meg futómü gyengélkedett.De sosem hagytak cserben.Ugyanilyen használat mellett Astra 1.4 kombi(60le)4szer bukott ki a motor(olajnyomás elment,hengerfejes lett,fötengely eltört!)a végén kapott egy új motort a márkakereskedésben mert a szervizvezetö többé nem volt hajlandó szétszedni .
Azthiszem te mondtad,hogy 1000 ft-ért olvasnak hibát!El kell menne,csinálni egy alapbeállítást és mindent megjáratni!Az egr szelep is tud ilyen hibákat művelni,de elvileg azt is írná az autó. Égés kimaradás sokmindentől lehet,főleg ha nem is aktív a hiba.
Pedig szerettem:
"A gazdaságos Berlingo francia. Útálom a csigazabáló verdákat. Kényszerűség, hogy ezt használom. Gondolkozom 2011-re valami fiatalabb szarságban. Pl. Suzuki Ignis."
1.9 D.
Hidegbe nem indult, hidegen is és melegen is rángatott v.színű adagólóhiba miatt, és mikor eladtam csörgött csattogott a kormánymű. 2000.12 havi volt, és volt benne 240 e km. Nem jött be. Pedig szerettem. Nagyon jó volt vezetni.
vatta újak a gyertyák. 1500 km van bennük.
igazából amit kivettünk is jól voltak a szerelő szerint. (úri gyerek vagyok, azt nem én cseréltem. ) El van rakva tisztítva a 4 amit kiszedett.
Lehet holnap visszarakom. De, szinte 100 %,hogy nem az. A gyújtáskimaradás másabb.
(ahelyett hogy jót röhögsz inkább csillogtatnád műszaki tudásod és autós tapasztalatod)
1, néha mikor lámpánál üreset kapcsolsz 4-5 mp-ig szép alapjárat van, majd 3 mp ingadozás, és lefullad
2, időnként nem hajlandó húzni, torpan
3, folyamatosan tartasz egy sebességet és fordulatot, beledadog (na ezt nagyon ritkán csinálja)
4, mielőtt bekerült az etanol elektronika csinálta ezt (5-öd ilyen sűrűn), mikor benne volt SOHA, majd pedig most ismét csinálja, csak sűrűbben mint előtte (lehet a hideg miatt sűrűbb)
Ami történt: gyertyacsere nemrég (kb, 1,5 e km), még az etanol ideje alatt. üzemanyag szűrő csere volt 2 e km-el ezelőtt.
tegnap EGR és MAP szenzor tisztítás történt meg + kontakt spray-vel átfújkáltam az injektor csatlakozóit, és a kopjuter csatijait és a termosztát érzékelő csatiját. Még tiszta benzines, időszakában 2 alkalommal hibát olvastunk ki belőle. 1-es henger szegény keveréke volt hiba mindkét esetben. kompresszió mérésnél az egyik hengerben magasabb kompressziót mértünk (a szerelő szerint kopott gyűrű miatt) Más hirtelen nem jut eszembe. Na, főnök?
Ja, és a lent jelzett cső össze van kicsit repedve.
"A gazdaságos Berlingo francia. Útálom a csigazabáló verdákat. Kényszerűség, hogy ezt használom. Gondolkozom 2011-re valami fiatalabb szarságban. Pl. Suzuki Ignis."
Hidegbe nem indult, hidegen is és melegen is rángatott v.színű adagólóhiba miatt, és mikor eladtam csörgött csattogott a kormánymű. 2000.12 havi volt, és volt benne 240 e km. Nem jött be.
igazából amit kivettünk is jól voltak a szerelő szerint. (úri gyerek vagyok, azt nem én cseréltem.
Lehet holnap visszarakom. De, szinte 100 %,hogy nem az. A gyújtáskimaradás másabb.