Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek, mondjátok, hogy nem csak engem zavar...Neked is:

BOLDOG UJÉVET KIVÁNAOK!

Pedig van Neki. (na mlas itt most akkor neki, vagy Neki? ) Én ültem is rajta...
...és ment is
na meyk énmeg aludni ha holnap nem beszélnénk !
MINDEKINEK BOLDOG UJÉVET KIVÁNAOK!
Ha ez tényleg ilyen volt és tudatosan történtek a dolgok, akkor meg hatalmas respect a srácnak, hogy így tudott mérlegelni és dönteni...az emberek 0.1%-a tudna hasonló helyzetbe így dönteni szerintem. Requiescat in pace

de ilyenekről kérlek ne írj...a rossz híreket elég ha véletlenül a neten olvasóm, ne szóljon még ez a fórum is arról, hogy hány testvérünk halt meg...
mennem kell mert ugy járok mint csővi nem hiszik ,hogy van motorja
ahan
mongyuk ez igen bene van hogy soha nem ülhetek motra!
de pl komádiba vot 1 olyan baleset azt mongyák ez nyáron volt tvahogy a gyerek elé került 1 busz és a szemtanuk szerint gázthozott neki
gondolom azért hogy nem akart nyomorék leni!
Te meg ne nevess! tavasszal jössz, ugye?
Meg majd akkor is érdekelni fog, amikor azért mert nem tudtál magadon uralkodni, többet nem ülhetsz motorra...de persze kívánom, hogy ne így legyen, csak erről ugattam előbb. Ha már nagyon rángatós vagy, meg szereted ha visít, akkor elvből nem 1000-es kell, mert 200-al mész mire megjön a hangja...de Te tudod, nekem oly mindegy.
tudom volt bokatörésem !
tapasztaltam 6 hét fekvőgipsz utána semi puf ály rá
én már kötötem ki! igaz nem a fa tetön de sikerült bár ez hozzá tartozik a motorozáshoz . Visszont elhiheted olyankor azért tudja érdekelni az embert ! legalábbis amig nem tudsz lábra állni addig biztos
nem érdekl az engem elhiheted! hogy hol kötök ki!
énekem egyszerüen nem érzem jol magam amikor nem halom a motonak a hangját normálisan
éppen feküdni készülök de még egy jot röhögtem legalább
fatetejéröl !Király vagy ! ,
ahan
jo de nem tudom még max 750-esel menetm az álmomal
csak ot is odarántotam ! de szerintem mejd megtanulnám idővel szerintme meg kel amugy szokni hogy finomagan kel a gázal beáni !
de én amijen hüje lenék ugyan azt csinálnám vele!
de legalább hátha 1 szer emgijednék és nem ráncigálnám neki anyira
ha ugyan ugy ráncigálnám akor igy jártam
Hát de pont ezaz. Ha egy 1000-esnek téped meg a szarvát akkor a fa tetejéről szednek le, de ha ennek oda rántasz akkor is meg tudsz vele állni, ha gond van...
Ezt szerintem már nem bánta.
Tudom,hogy öreg!Azért is ittam meg az ő sörét is,nehogy valami baja legyen!
heló na én nem fikázni akartam hogy gyenge vagy valami csak én már ugy terveznék hogy ne keljen 1 ideig mort vásárolni vagy ützletelni!
azért lene jobb 1 nagyobb hogy amit montál 180 végsebeség
azt pl nem 20 ezernél érnéd el hanem 15 ezren!
és akor nincs anyira pörgetve a motor és tovább tart!
nameg én olyan vagyok tudni kel rolam hogy néha rámjön a hüjeség és én akor cibálom neki és nem nézek se embert sem senkit!
lehet hüjének tartasz de ezt én elsimerem hogy ijen vagyok
Én még ittam volna de tekintettel kellet lennem fábira! (tudod,hogy öreg)
Bármikor mehet a visszavágó,ezt tegnap is mondtam!Folyamatos edzésbe vagyok!Talán majd hazai pályán lesz valami esélyetek!2-kor mentünk kajálni arra felétek aztán haza!
dodge caravan-al elég jóféle kis kocsika!
Izgalmas lesz mert nem nagyon takarították arrafelé az utakat.
csaknem... holnap megyünk Asszonypajtással és barátaival Dobogókőre szánkózni. Fasza lesz remélem!
az tuti