Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden lehetseges:) egyszer a mondeonak el volt torve a turbo szabalyzo csove.ment,de nem ugy,ahogy kellene.nem suppedtunk az ulesbe.kiolvastak gyors,kicsereltek a csovet,es megint lehetett szaguldozni:) de ez egy diesel volt ,es turbovezerlo.mas teszta.
nem akarok okoskodni,de nem elkepzelheto,h a gyertyak szivatnak teged?lehet meg van repedve az egyiken a procelan.esetleg mar oregek
Csá mindenki!
Nos, nem sokat változott a helyzet kocsi ügyileg. Megjártuk vele a várost. Még midig szar. Az egyetlen jó dolog a Kika előtt a parkoló volt. Csapattuk mint disznó.
Van a folytószelep háza, és a szelepfedél között 2 gumicső. Egy vékonyabb és egy vastagabb. a vékonyabb valamit szabályozna, a vastagabb pedig kartergázt vezet vissza. Gondolom én. Na most a vékonyabb össze van repedezve. Lehet ez szopat?
Jó kis kocsi.
5éve van nálam de ha minden rendben lesz még min.5 évig marad is .
Kedvencem ,meg a kishuga is! Yaris
Corolla,1.4 D4D
Maximális teljesítmény:90LE/3800ford./perc
Maximális forgatónyomaték:190Nm/1800-3000ford./perc
Gyári fogyasztás:
Város:5,8
Országút:4,3
Vegyes:4,9

l/100 km
bocsika
Ráérsz még a válltással,tavaj se a benzinbe rokkantál bele
Akkor 1 henger 4t 250 re váltok
fejezd be !
Am is ez nektek rönósoknak 100 km -en 800 pengő plusz töbletkiadás
van pííízzz
Japó?
Jó hogy! Büntetlenül simán!Kedvemre száguldozhatnék az Ikarusszal! Simán tud ilyet mint ezek itt. Jó gépek ám! Nem kell letenni őket.
Szinte csak város ,helyben.
Ez is jóóóóó!
Ikarusz
Megvan!A motor nem teljesen ilyen,de nagyon hasonlít!A blokk viszont szerintem ilyen!
Szevasztok Mindenki szüli és névnaposoknak útólag is Boldogat!
Végig olvastam amiket írkáltatok ma a fogyasztásokról.8-9-10 literek
hátradőltem a székben,és nagyot kortyoltam a forró teásbögrémből
utána belegondoltam hogy suzi 6 felett akkor sem nagyon eszik ha lóg a jégcsap az orrából,és kitaposom a szemét. és kb 90 paci
Azt hogy az összes létező műanyag zörög az utastérben egyetlen gombbal tudom szabályozni:VOL
Nem sokat futott szíj van rajta úgyhogy szerintem rosszat vettek rá!Majd megnézem,hogy az egyel kisebb mennyivel rövidebb!Viszont ránézek akkor a görgökre is,hogy még görögnek-e.Egyébként 50-es 4 ütemű,ugyhogy sokat nem várok tőle csak legalább menjen mindig ugyanannyival!Ja és még koreai is,nem is tudom milyen blokk van benne!
Nagyon állatok !
Sanyi bevállalnál egy ilyen versenyt?
Nagyon régen voltam kamionversenyen a H.ringen,hát nem semmi volt az sem.
Ez nagyon király! Ikarus+Sanyi odaverne mindenkit!