94'-töl kapott 6dugós féknyerget az 1000-es,ha minden igaz .
De nem hiszem hogy át lehet tenni mert más lett a teló alján a nyereg felfogatása is .
Bal oldalon az enyém,jobb oldal egy 94'-es.
jah "építkezés" végett én is gondolkoztam az eladáson volt is itt fennt a gép de hála istennek meggondoltam magam az utolsó pillanatban de nem bántam meg
nemtudom mennyivel jobb a hatásfoka,nekem a 4 dugós is nagyon jó bár már nem is emlékszem milyen betétet is vettem bele de kellő bejáratás után nagyon fogtak csak jól be kell koptatni őket én meg vagyok vele elégedve annyira h nem sok külömbséget éreztem a yamaha és a gsr fékhatása közt...mond kettő keményem fogja a gépet.... bár akkor próbálj meg másik betétet
Úgy érzem kemények ezek a betétek,nem igazán fognak.A 6dugós nyereg azért keltette fel az érdeklödésemet mert gondoloma nagyobb erövel szoritja a tárcsát.De csak tippelek.
faszom, nincs print screen gomb a notin de egy vitrint látok, egy hagyományos féktárcsáról, egy szénszálasról, egy radiális felső pumpáról, és egy nagyondur monoblokk féknyeregről
De nem hiszem hogy át lehet tenni mert más lett a teló alján a nyereg felfogatása is
Bal oldalon az enyém,jobb oldal egy 94'-es.
Nemsoká megint