Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztook hogy telik az első idei napotok?
te mentél 2 -be 120-al?
meg maugyisén csak olyn motort fogok hozni aminek nem volt anyira hajszolva csak meg lehet halani a hangján nem,?
Itt az újév első fzézi blokkja, küldöm szeretettel blokknélküli, széthajtott, szétszedett, kisnövésű (250-600 ) topictársaknak!
csináltam baromságokat 18 évesen ja! Iskolába jártam, és lejtőn lefele 40-el száguldottam gördeszkán. A deszka 1 kg volt ! Gondolj bele mekkora becsapódási ereje van. 9,5 cm-r a föld felszín felett. akár egy tuningverda első spoilerét is letörheti akár.
Nem azzal van a baj, hogy meg akar halni, hanem azzal ahogy, és azzal hogy ezt csoportosan tervezi a közlekedés többi résztvevőjével.
Amúgy nem értem, mit izéltek, mindenki úgy hal meg, ahogy akar
Egy 400-600 speedel is pont úgyanúgy el lehet sokallni, meg akár egy 125el is.
Ha hozzájut egy jobb ezreshez, az első komoly teligáznál vagy befosik, vagy hanyatt esik, de egyből tisztelni fogja Rutinja semmi, esze ugyanannyi, de ez az idő múlásával változik majd nála is. Asszem, mindannyian csináltunk baromságokat 18 évesen, és itt vagyunk mégis.
Ezredest amúgy nem vezethet mostanában, úgyhogy az utakon nem fogunk találkozni vele (igaz, Pupu? )
néked is!
Jó regg meg BÚÉK
Nem vagyok vadmotoros 260 otópálya
itt 1 1000ccm és azt anyira csak nem nyuzák hogy széthajcsák nem?"

1megy 120 alaphangon. Szerinted ez nem széthajtás?
Nekem mikor megvettem, kettes nem volt. Harmadikban bárhol simán elközlekedek,és nem vagyok vad motoros. Akkor aki nyúzza? 10000fordulaton lehet vele közlekedni folyamatosan. Honnan tudod a gazda hogy ment vele?
link
FZR-nek szokása, hogy a kettest kidobálja, ill. picit csipegetik az olajat. De ez sem mindenkinek. (nekem nem ezresem van, és nem is régen van meg. Nem értek hozzá)
Ettől függetlenül, ne haragudj de azok után amiket írtál:
1, meg fogsz rajta halni, és meg ölsz vele mást is. Mivel Komádi nincs olyan nagyon messze, lehet bekeveredsz majd Debrecenbe is, és nem akarok veled az úton találkozni. NE VEGYÉL EGYBŐL EZREST!
2, nem fogod tudni fenntartani, mert 18 évesen kezdő jogsival, és A0 bónuszmentes biztivel egy ezres biztosítása 50 rongy / év kb, és a telj. adó se piskóta. + 6-7 liter alapfogyasztás, ami gázkar állás függően mehet akár 10 fölé is. (1 liter benzin 360 Ft) Csak a megvásárlás után a kötelező szervíz része anyaggal 50 pénz, és feltételeztem a motornak semmi baja)
ahan
de pl : itt 1 1000ccm és azt anyira csak nem nyuzák hogy széthajcsák nem?
mit figyeljek a blokon?
azt tudom hogy duruzsolós hangjának kel hogy legyen!
de vanak valami tipikus fzr hibák?
Motorozásban gazdag, drága benzintől mentes Boldog Új Évet mindenkinek!
Illetve: Szevasztok!
Mentem.
Dehogynem. Az ünnepnapi dolgozást duplán fizetik (az meg volt néhány az utóbbi hetekben)
Csak ne kelljen a TV-zésen kívül csinálni semmit
itt csak 80C, de akkor is horror.
Vonat
De nekem se otóm se családom akko mostan mi van?
Láttam! De mivel nem igazán jó benne a blokk, amúgy meg nem egy elterjedt tipus így nem....

De itt a testvére: link

Ezt a vasat októberben szintén 100-ba adta a gazdája az adás-vétel topicban
Láttad?
link
Gyertek
Anemnyóóóóóóó
Hűha! Kész az ebéd! Jó étvágyat Nektek is. Majd leszek du.
Hát EKKORA nálunk sincs,de mennyiségben viszont van.