Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angliába 17 éves sofőrnek 14éves volvo kombira évi biztosítás 4000font az autót meg meg tudod venni 1700fontért na ez reális. A statisztika alapján van a biztosítás 17 éves vagy tuti vagy 10x összetöröd 1 évben ez kiemelt kockázat és ennyi az ára.
ja bocsi roszul értelmeztem
ugyan, csak nagyok az ujjai
idén 24 éves!
akor kap kedvezményt?
nem olyn mint az apriliaazokat a hülye amatörök nekiálnak szerelni és szétbaszák jo mongyuk tisztelet a kivételnek mert ott is van 1-2 ember aki nagyon érti !
azokal az a baj hogy bagyon ki vanak élezve a teljesitényük!
Nem nem, nem veterán csak 24 éves. 18 évesen nem kedvezményt kapsz hanem +költségeket.
de most hogy 87-es a motor! akor sem jár semi kedvezmny a bisztositásba?
NA akkor nekem már nem is kell belőle semmi ilyen kijelenést tenni itt a fórumon
nem azt mondom
hanem a töbi részeét vagy tegyük fel most szar bene a főtengej!
atol a töbi észe ugyen olyn j!
mert gondolom a főtengej is olyn 80-100ezer
na igen igazad van a 125-öz képest én bisztos nem veszem észre hogy szarul megy
Csak fillérekért. Hogy, miért? Az FZR-es netezők mind itt vannak ezen a fórumon (néhány ember kivétel persze) mivel burkolva most mondtad, hogy megveszed, széthajtod, és ha már nem megy, elbontod . . .
A kutya nem venné meg tőled.
delehet hogy jo!
mihez képest?
Hát a bontani a legnehezebb mert valami mindig a nyakadon marad. Ez kereslet kérdése. vázat nem nagyon keresnek csak blokk és futómű de az is mikor mi kell nincs rá nagy piac már csak 1 szűk réteg van. Ezek vagyunk mi itt
Csak engem zavar ez a kibaszott sok helyesírási hiba?
Engem agyonvert volna a szegény megboldogult magyartanárom hasonló "nyelvhelyességért". Na meg van beépített helyesírás ellenőrző.....
Szarul megy
Nekem elgondolkodtató a 200kilós fizetésemmel hogy mit veszek vagy mikor mit csináltatok meg rajta. És 0 a rezsim. Nekem a kötelező évi 28000 + telj adó 15000. és akkor nem tankoltam még.Te fiatal vagy nagyobb a kockázat így biztosítás 50-100 1 évre
nagyon drága ez akár hogy is nézem
de mauyg tegyük fel hogy meghoznám és ha el akarnm bontani menyibe lehetne eladogatni?
nameg a karbiszinkron az minden dél képen kel?
mongyuk ha nem jol van beálitva akor nem minden henger ugyan azt kapja
de azt hogylehetne észreveni?
Megfogsz elhiheted.
olajat, fék kuplung folyadékot lecserélni szűrőket lecserélni lég benzin olaj
Betéteket átnézni akkor már csak elviszem a szerelőhöz 1 karbi szinkronra átnézetni hogy minden ok. Ez alsóhangon 50000 és akkor ha fék betétet kell cserélni akkor elsőpár 15000 hátsó 8000
olajszürőt kéne olajok veni és 1 szinkronizálás kéne a haverom megcsinálja a szelephézegálitást láncsprét használok az apriliánál isém van!
de amugy én ugy lenék vele adig nem nyulnék hozá mig jo!
csak leápolnám nem nyulnék a szelepekhez mig jo!
olaj szűrővel 12. 4 gyertya 11, karbiszinkron és szelepállítás 20 körül. + takarítás. Venni kell egy láncsprayt is.
Ezek az alapok.
heló azt nem én motam hogy meg fogok rajta halni!
a biztositás 50 ezer?
nameg minek 50 ezer a megvásárlás utáni szervizre?
olajokat cserélem le azonal és enyi!
mit kel rajta még szervizelni?
igy hogy mondod ténleg rengeteg
de monyguk kapok ösztöndijat félvtöl minium 10 havonta