Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mért nem?
értem de énmost nem ere gondotam hanem a stright figter
vagy gumifüstöltetésre vagy akármi mert ha pl valakinek van 1 jobb erősebb ujabb szeb! aval megy és ha megteheti meghagya azt is gyulklászni!
hogy bírjátok a telet?én már nagyon mennék,várom a tavaszt
Na itt egy eladó szép motor! Nem is drága,hát nosza,és a többit majd meglátod.
Egyébként tényleg nem érdekel Téged mit is írnak a többiek.
Köszi!én sem válnék meg tőlle mert nagon megy a gép ez még az igazi régivas de gondolom nem kell bemutatni...
Épp most írták neked, hogy városban meg se lehet forgatni rendesen, mert 3 mp és 50-60 m múlva 100on van...
ara gondoltam hogy városba meg mindehol 1-2be ráncigálva nagyobb fordulaton
Sztem nem is megy 120at, csak 110 körül én elváltom max 80nál, mert utána feljön (a magasabb kormány miatt) Már 6000nél is eléggé elkönnyül, hiába, fightergép
Szép motor !
Te figyumáá. 1-esbe át tudod vele lépni a lakotterületi seb. max-ot 2 mp alatt. szerinted hogy lehetne mindig nyélgázon használni?
(Az ezredes olyan 3.4 körül 100-on van.)
sajnos nem,mindenképpen el szeretném adni..
heló
csere érdekel?
ja ténleg most jutot szembe hogy van tiltása ezeknek!
az enyémbe nincs
meg mongyuk 4 ütem az amugy is tartosabb ! de én eslőnek azt htem hoymindig igy járkál vele
Szevasztok! csak gondoltam írok a fórumra is hogy van 1 eladó FZR-em ha valakit esetleg érdekelne..
Hmmm. Kell egy fiatal 1000-es
Dehogynincs.
A Lindefőnöknél van.
Na ezért vagy még fiatal.
Ezek a motorok arra készültek, hogy ha kell menjenek. Nem véletlenül sportmotor. Ha nem erre lett volna kitalálva akkor mindenki rigával járna. Az egy dolog hogy nem mindenki így használja, és senki se mondta, hogy örökké tiltásig van rángatva. Az enyém 1-be 90. De csak 600-as. És bírja, mert erre készült, szabályoz ha már sok neki, ja és nem 2T. Amúgy meg minden eladható, ha ismernéd a Zsolti motorját, itt jelentkeznél, hogy te akarod megvenni, ne adja el másnak.
akor csak van blokod még ugyan csak fürge
Megyek ebédelni
Most kűttem 1et pedig az előbb
Jelzem 3.ba 200fölött megy.
Enyém leáttételezve(-1elöl+1hátul) viszi 3.-ban a 200-t.
halod ijet ne nagyon hangosztasd mert nem tudod utána eladni a motrodat
Köszi, javulgat. De hogy érzékeltessem az öngyújtót még nem, de a szódásszifont már jobb kézzel is működésre tudom bírni. És végre tudom használni étkezéskor a kést. Még sokat kell tornáztatnom hogy normálisan mozogjon, utána meg az erőnlétre kell hangsúlyt fektetnem.

A gyerkőc jól van, szépen gyarapszik, asszem 5,5Kg és 60cm, és ma kapott először egy kis barack pempőt. (ízlett is neki )
akor tőled sem kel motrt veni
mongyuk mikor megvetem a motromat azután 1 hétel halotam hpgy a gyerek csabán megált a disco előt és fütsültete a gumit mig ki nem pukant ! és ez az előt volt mielőtt megvetem 1 honapal