Hát nem csak sose lehet tudni 1folytában annak a Thomasnak a barátnőjére gondolok és akkor mindig könnybe lábad a szemem és kitudja rosszul húzok meg 1 akármit mert nem látok jól és akkor kész a baj.
Úgy gondolod, hogy kevésbé vagy alapos, mint az a kínai munkás, aki az adott napon a 300. darabot fogja a kezébe, és tudja, hogy soha nem lesz olyan motorja ami ez lenne? Ha épp másnapos, vagy figyelmetlen mert előző este nem sikerült megdugni csingcsengcsungné-t akkor jól megkrepálsz tőle.
Szerintem ha figyelsz, és mikor elkészült nem egyből 250-ről akarsz vele lassítani, kipróbálod, nagy baj nem lehet . . .
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést: - Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet? Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja: - Természetesen egy sem - mondja Pistike. - Hogy-hogy egy sem? - Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll. - Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott. Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik: - Tanárnő én is kérdezhetnék valamit? - Persze, kérdezz nyugodtan. - Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett? Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol: - Szerintem amelyik szopja. - Szerintem meg az, amelyiken jegygyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja!
Mi is csináltunk mindent. bulik, étterem, de írtam is.. nem májkrémestúristák voltunk. de attól nem kell eszetlenűl szórni a pénzt. a pda-n táblázatban vezettem a költést. :D
Szerintem ha figyelsz, és mikor elkészült nem egyből 250-ről akarsz vele lassítani, kipróbálod, nagy baj nem lehet . . .
Itten
Kingának u.e.
volt 1 másik annak van 1 csomó és kértem árat 1 83 és 56cm es darabra.
Nézz be az alkatrész topikba, van fém fékcső szett 10k-ért
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://youtu.be/XAUhV1r-kUo
úgy szeretem ha nem kell sajnálni semmire,úgy jó elindulni inkább rövidebb ideig tartson