Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(Persze ez nem én velem történt meg)
Hülyeség. Nem számíthattál rá, hogy ott lesz kivilágítatlanul éccaka.
Nagyon jóóóóó!
Ha jól emlékszem csövi képei között láttam olyan bukót ami erre a célra megfelel ,majd jön abba
Nem te, de ezt a jányos témát ne erőltesd. Kivilágítatlanul, szabálytalanul állt, észlelted, de az ütközést már nem tudtad elkerülni (ez a szakszöveg) Olyat nem szabad mondani, hogy nem láttad, meg későn láttad (meg xoptak épp, és csukva volt a szemed)
reggel hallottam:

3 motoros fekszik a kórházban.
egy amerikai, egy japán, egy orosz.
kérdik tőlük mi történt?

amerikai:menni Harleyval 200-al, jön kanyar, megcsúszik bele árok.
japán: menni Honda 230-al, jön kanyar,megcsúszik, feltekeredni fára.
orosz:menni Izs 40-el,elmenni mellettem japán meg amerika.azt hittem állok, leszálltam.
dehülyevagy! :) az dupla d-gyűrűs csat.. eleget mond, hogy versenyre csak azt fogadják el? kényelmes, gyors, biztonságos
Én ok csak eddig hozd el . .
Pupu:
Nincs, de az nem sok.
Thomas,mi a problémája a csatnak?Egyszerü mint a faék
Ez szerintem nem rx-7 Corsair ,az egy modern sisak tele légbeömlövel.Ez egy régebbi alap sisak.
És a bográcsot ki cipeli majd a talira? .
Üléssorod van?
Max, ja.
Ha jól gondolom a balesetért én vagyok a felelős mert nekimentem.
Őt csak szabálytalan várakozásért büntetik meg
Ő csak feladatot teljesít,nem hibás
Te
A csaj mert elterelte a figyelmed a forgalomról.
Szerintetek ki a hibás?
Városban,utcán kétirányú forgalom. Az én sávomban velem,menetiránnyal szemben egy parkoló autó a sötétben,szembe folyamatosan jönnek,ezért nem látok,csúszik is picit a havas út.
A lány feje az ölemben van,(biztos fáradt),így elterelődik a figyelmem,és csak azt veszem észre hogy már ott van a kocsi,fééééékkkk,és csaaaaatttttttt,és a risztó bömböl is
Ki a hunyó?
(Persze ez nem én velem történt meg)
ez bakker odabakkerol.
De hol van muti légyszííííííí
Kérdezte valaki?
De nekem ingyen van a víz is. Így tudok nagylábon élni mások pénzén.
2mostam le telibe és sokszor az alkatrészeket mikor pucoltam.
ezerszer belinkeltem egy ilyen stílusú feketét
Sanyivannagyspanságban a yakomotoval? pénzzé kéne tenni az fzr alkatrészeimet.. az aprónál, asszem kipufogókhoz tettem be, daishin néven..