Nem te, de ezt a jányos témát ne erőltesd. Kivilágítatlanul, szabálytalanul állt, észlelted, de az ütközést már nem tudtad elkerülni (ez a szakszöveg) Olyat nem szabad mondani, hogy nem láttad, meg későn láttad (meg xoptak épp, és csukva volt a szemed)
Szerintetek ki a hibás?
Városban,utcán kétirányú forgalom. Az én sávomban velem,menetiránnyal szemben egy parkoló autó a sötétben,szembe folyamatosan jönnek,ezért nem látok,csúszik is picit a havas út.
A lány feje az ölemben van,(biztos fáradt),így elterelődik a figyelmem,és csak azt veszem észre hogy már ott van a kocsi,fééééékkkk,és csaaaaatttttttt,és a risztó bömböl is
Ki a hunyó?
(Persze ez nem én velem történt meg)
3 motoros fekszik a kórházban.
egy amerikai, egy japán, egy orosz.
kérdik tőlük mi történt?
amerikai:menni Harleyval 200-al, jön kanyar, megcsúszik bele árok.
japán: menni Honda 230-al, jön kanyar,megcsúszik, feltekeredni fára.
orosz:menni Izs 40-el,elmenni mellettem japán meg amerika.azt hittem állok, leszálltam.
Ez szerintem nem rx-7 Corsair
Őt csak szabálytalan várakozásért büntetik meg
Városban,utcán kétirányú forgalom. Az én sávomban velem,menetiránnyal szemben egy parkoló autó a sötétben,szembe folyamatosan jönnek,ezért nem látok,csúszik is picit a havas út.
A lány feje az ölemben van,(biztos fáradt),így elterelődik a figyelmem,és csak azt veszem észre hogy már ott van a kocsi,fééééékkkk,és csaaaaatttttttt,és a risztó bömböl is
Ki a hunyó?
(Persze ez nem én velem történt meg)
2mostam le telibe és sokszor az alkatrészeket mikor pucoltam.