Azon törtem a fejem, hogy (tekintsünk el az anyagi vonzatától) milyen fasza lenne kicsit kikupálni az idomokat. Az ezüst részt aranyra lecserélni, mély aranyra. A bukómra pedig hátulra egy arany Yamaha jel. Faszán festene nem túl cicomázni, csak szolídan. Egy kis update..
"a lany feje az olemben" ... "persze ez nem en velem tortent meg"
na de komolyra forditva.ha volt kozvilagitas es nem mukodott,erdemes felkeresni a kozteruletet.ha nem volt kozvilagitas,akkor az autosnak elviekben ki kell vilagitania a parkolo autot.ha ezt elmulasztotta ra lehet verni a balhet.menetirannyal szemben parkolni tilos.de ez nem befolyasol semmit.max kap egy birsagot.
Voltak gyors záras sisakjaim(most is van)azokon sokkal jobban érezhetö a csat nyomása az államnál(zavaró).A dupla D gyürüs baromi kényelmes menet közben (állitolag sokkal biztonságosabb is).Az hogy 3-4mp.-el tovább tart a becsatolása,számomra gond.De utánna több órát motorozni sokkal komfortosabb .Arai és shoei sisakok ezek,a többi márkának nem tudom mennyire sikerült ez a D gyürüs megoldás de szerintem nagy különbség nem lehet.Viszont ha rövid szakaszokat mennék ahogy Te irod,sok sisak fel-le vétel,lehet a gyorszáras csatot választanám.
Jó éjt!
Egyszer megmutathatnád ezt a varázslatot. Mit csinálsz, hogy ilyenek jönnek ki a számítógépből?
Kedves Tőled, de tudok keresni én is.
na de komolyra forditva.ha volt kozvilagitas es nem mukodott,erdemes felkeresni a kozteruletet.ha nem volt kozvilagitas,akkor az autosnak elviekben ki kell vilagitania a parkolo autot.ha ezt elmulasztotta ra lehet verni a balhet.menetirannyal szemben parkolni tilos.de ez nem befolyasol semmit.max kap egy birsagot.
Nem baj.
Csak nem látszik annyira.
Nem tök 1forma.
5.000ft-ért vettem,osztrákoktól hozták.De belül már eléggé viseletes.
Lehet igazad van.
(Rohadj meg !
11-25/db.